Logo-Glas

12 dobrih razloga za jutarnji seks

12. Oktobra 2017.

jutarnji sexOvo ne znači da je svako jutro jutro za seks. Ponekad biste trebale odgoditi buđenje koliko god je to moguće pa otići na posao u majici u kojoj ste spavale. Ali vikendom, kada se ne morate rano probuditi i ići na posao, jutarnji seks definitivno je najbolje razbuđivanje. Evo zašto!

1. Vjerovatno ste već gole. Ili spavate samo u spavaćici, majici… Partner se ne mora ujutro ”boriti” s vašim grudnjakom.

2. Duže ćete ostati u krevetu. Koji bi ljudski um ikada rekao da je to loša ideja?

3. Dan će vam biti puno bolji zbog toga. Endorfini i oksitocini pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje.

4. Nema “preumorna sam” izgovora. Seks navečer je odličan, ali uvijek se mogu pronaći izgovori poput onih da ste preumorne vi ili vaša jača polovica. Ujutro nećete imati takvih problema.

5. Veća je vjerovatnost da ste trijezne. Osim ako noć prije niste ”zarondale”. Trijezni seks puno je intimniji i bolje se osjećate. Osim toga, sjećate ga se!

6. Imate najviše energije. Samo ćemo reći – iza vas je barem osam sati sna…

7. Seks će duže trajati. Razina testosterona ujutro je u najvišoj razini zato što ih štede cijelu noć – to znači da ćete se vjerovatno duže seksati.

8. Doručak će vam biti finiji. Ovo, naravno, nije znanstveno potvrđeno. No, ali nakon jutarnjeg seksa sigurno ćete više uživati u hrani.

9. Možete sve vidjeti. Kada vam jutarnje sunce obasja sobu, imat ćete priliku vidjeti svog dragog u pravom izdanju.

10. Uživat ćete u njegovom prirodnom mirisu. Volite njegov miris? Ne postoji bolji dio dana da uživate u njemu od onoga koje prethodi jutarnjem tuširanju.

11. Možete biti u najljenijem položaju i ne osjećati se loše zbog toga. Sve je dozvoljeno.

12. Niste pod stresom. Sve brige i problemi s kojima ste možda jučer zaspale, ujutro vam sigurno neće odmah pasti na pamet.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Počinje Svjetsko prvenstvo u Rusiji: Mjesec kad su milioni brakova pre... // Kad bi se napravilo istraživanje na uzorku muškaraca od 15 do 85 godina o tome šta im je važnije u životu - susret Donalda Trampa (Trump)...
Kakva frizura intimnog područja je najzdravija? // Brazilka, puni grm, podšišano, stilizovano - kad je riječ o stidnim dlakama, svaka žena ima neki svoj omiljeni stil. Međutim, da li neki...
2.500 golih žena oborilo Ginisov rekord // 2.500 golih žena oborilo je rekord koji je od 2015. godine držala Australija. U subotu na 12 stepeni Celzijusa, na plaži Mageramore (50 ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA