Logo-Glas

Prijavljene provale u Doboju i Stanarima, policija u Modriči identifikovala provalnika

5. Februara 2018.

provalnik pljačkašDOBOJ – Policijskim stanicama u Doboju i Stanarima juče su prijavljene provale, dok je modrička policija identifikovala jedno lice za koje se sumnja da je izvršilo provalu.

Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljeno je da je u prethodna četiri dana u mjestu Božinci Donji izvršena provala u vikendicu vlasništvo S.M., odakle je otuđen električni alat, motorna pila i drugi predmeti.

Policijskoj stanici Stanari prijavljeno je da je u prethodnih devet dana u mjestu Ostružnja Donja izvršena provala u kuću vlasništvo M.R., odakle ništa nije otuđeno, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U oba slučaja izvršen je uviđaj, te se radi na rasvjetljavanju krivičnih djela.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča identifikovali su lice M.D. iz Gradačca za koje postoji osnov sumnje da je u prethodnih mjesec dana u mjestu Gornje Krečane izvršilo provalu u kuću vlasništvo B.Đ., odakle je otuđilo razne kućanske aparate.

Protiv lica M.D. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izvršeno krivično djelo “Teška krađa”.
(GlasRegije/FOTO: Ilustracija)

Čitajte još

UŽAS: Sam sebi odsjekao nogu i ruku // ŽEPČE - U trenutku nervnog rastrojstva, devetnaestogodišnji Ivan Slišković iz Brankovića kod Žepča, danas je sebi odsjekao ruku i nogu, n...
UDRUŽENJE PENZIONERA GRADA DOBOJ: Završen kurs iz voćarstva // DOBOJ - U organizaciji Udruženja penzionerra Grada Doboj održan je dvodnevni Kurs iz vo ćarstva koji je privukao veliku pažnju najstarije...
U OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ održana radionica pod nazivom „Da vam i... // DOBOJ - U sklopu projekta „Obojimo note“ koji realizuje udruženje „Vizija“ a koji je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA