Logo-Glas

Prijavljene provale u Doboju i Stanarima, policija u Modriči identifikovala provalnika

5. Februara 2018.

provalnik pljačkašDOBOJ – Policijskim stanicama u Doboju i Stanarima juče su prijavljene provale, dok je modrička policija identifikovala jedno lice za koje se sumnja da je izvršilo provalu.

Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljeno je da je u prethodna četiri dana u mjestu Božinci Donji izvršena provala u vikendicu vlasništvo S.M., odakle je otuđen električni alat, motorna pila i drugi predmeti.

Policijskoj stanici Stanari prijavljeno je da je u prethodnih devet dana u mjestu Ostružnja Donja izvršena provala u kuću vlasništvo M.R., odakle ništa nije otuđeno, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U oba slučaja izvršen je uviđaj, te se radi na rasvjetljavanju krivičnih djela.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča identifikovali su lice M.D. iz Gradačca za koje postoji osnov sumnje da je u prethodnih mjesec dana u mjestu Gornje Krečane izvršilo provalu u kuću vlasništvo B.Đ., odakle je otuđilo razne kućanske aparate.

Protiv lica M.D. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izvršeno krivično djelo “Teška krađa”.
(GlasRegije/FOTO: Ilustracija)

Čitajte još

Američkoj ambasadorici Plaketa grada Doboja // DOBOJ - Plaketa grada Doboja u 2018. godini biće dodijeljena ambasadoru SAD u BiH Morin Kormak "radi izuzetnog zalaganja i pomoći Doboj...
Provale i krađa novca iz ugostiteljskih objekata u Derventi i Tesliću... // DERVENTA, TESLIĆ - Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da je iste noći u Derventi izvršena provala u ugostiteljski objekat...
DOBOJ: Pronađeno nestalo lice // DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj su, nakon višečasovne potrage, u mjestu Boljanić pronašli lice čiji su inicijali N.M. /58/ čij...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA