Logo-Glas

Knjige i igračke za dobojsko Udruženje porodica sa četvoro i više djece “Budućnost 4”

8. Juna 2018.

akcija4+DOBOJ – Savjet mladih Partije demokratskog progresa uručio je dobojskom Udruženju porodica sa četvoro i više djece “Budućnost 4” knjige i igračke namijenjene djeci iz ovih porodica.

Predsjednici ovog udruženja Oliveri Nedić dječije knjige i lopte za najmlađe, te knjige o pubertetu i društvene igre namijenjene nešto starijima predao je Stefan Gavrić, predsjednik Savjeta mladih PDP-a.

– Ovom akcijom željeli smo iskazati podršku porodicama sa četvoro i više djece. Ovakve akcije su lijepe, ali smo svjesni da one ne doprinose mnogo poboljšanju statusa ovih porodica, te da je potrebno poboljšati njihov status kroz institucije, prvenstveno donošenjem zakona i mjera koje bi ovim porodicama omogućile veću finansijsku stabilnost. U tom cilju PDP je i u svom Programu obnove Republike Srpske planom demografske obnove predvidio niz mjera koje bi pomogle porodicama sa četvoro i više djece, a upravo ove porodice daju najveći doprinos demografskoj obnovi. Istrajaćemo u namjeri da ove mjere budu usvojene i da zažive – istakao je Gavrić.

Predsjednica Udruženja “Budućnost 4” Olivera Nedić zahvalila se i istakla da će članovi udruženja koji to budu željeli moći preuzeti ove knjige i igračke.
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA