Logo-Glas

“Banja Vrućica” premašila poslovni plan

26. Decembra 2014.

banja vrućica-TeslićTESLIĆ – Zdravstveno-turistički centar /ZTC/ “Banja Vrućica” Teslić premašila je ovogodišnji poslovni plan, ostvarivši 185.000 noćenja, 6.000 više od planiranog, što je ujedno i najbolji rezultat u proteklih 20 godina.

Vršilac dužnosti generalnog direktora ZTC “Banja Vrućica” u Tesliću Aleksandar Radošević rekao je da je zadovoljan ostvarenim rezultatom, s obzirom da je godina bila teška za sve, pa i za turizam, posebno zbog ovogodišnjih poplava.

Navodeći da je nastavljeno ulaganje u svrhu osavremenjivanja ovog turističkog kompleksa, Radošević je rekao da su nakon izgradnje otvorenog bazena, investicije vrijedne dva miliona KM, polovinom decembra počeli i radovi na renoviranju hotela “Hercegovina”.

On je pojasnio da je planirano da se tom prilikom zamijeni vodovodna mreža hotela, da se renoviraju kupatila, kao i da se nabavi novi namještaj.

Radošević je naglasio da će, sa završetkom radova na renoviranju, svi gosti ovog hotela moći da uživaju u pogodnostima moderno uređenog rehabilitacionog centra.

On je rekao da će ZTC “Banja Vrućica”, zahvaljujući sjajnim poslovnim rezultatima, nastaviti tradiciju tako što će svojim radnicima isplatiti i trinaestu platu.

-Kao i svake godine, dio dobiti ne investiramo u nove projekte već u svoje zaposlene, koji su najviše zaslužni za upješne rezultate našeg kompleksa i nagrađujemo ih trinaestom platom – zaključio je Radošević.

(IZVOR: Nezavisne/FENA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA