Logo-Glas

Bogdanić osudio napad na aktivistu SNSD-a

18. Septembra 2014.

Dragan Bogdanić SNSD TeslićTESLIĆ – Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić osudio je napad i povređivanje aktiviste ove stranke Slavka Grabovca u Tesliću.

Bogdanić je rekao na konferenciji za novinare da je ovaj incident, koji se dogodio sinoć oko 22.00 časa, ružan početak predizborne kampanje u Tesliću.

– Sinoć oko 22.00 časa jedan od aktivista Opštinskog odbora SNSD-a Teslić povrijeđen je kada su ga ispred stana napala četiri nepoznata lica. On je zadobio povrede desnog oka i trenutno se nalazi na Očnom odjeljenju dobojske Bolnice – istakao je Bogdanić.

Bogdanić je poručio da od policije očekuje da razriješi ovaj slučaj i istakao da takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju, te da ljudima, kako je rekao, nije lako da slušaju istinite priče i poruke koje odražavaju stvarnost lokalne zajednice.

On je izrazio i nezadovoljstvo cijepanjem plakata ove stranke u Tesliću, te zatražio da komunalna policija sankcioniše takve pojave.

– Ako stranke okupljene oko Saveza za promjene misle da će cijepanjem plakata donijeti nešto dobro ovom gradu, nemam ništa protiv da to nastave – rekao je Bogdanić, dodavši da neće doći do reciprociteta, jer bi to dodatno iskomplikovalo aktuelne probleme.

Bogdanić je pozvao stranke da se nadmeću u političkoj borbi, boljim načinom rada i ispunjavanjem datih obećanja od prije dvije godine.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA