Logo-Glas

Bomba ispred hotela!

8. Decembra 2014.

hotel biser-derventaDERVENTA – Pripadnici centra javne bezbednosti Doboj za protivdiverzionu zaštitu uklonili su neeksplodiranu ručnu bombu ispred hotela „Biser“ u užem gradskom jezgru Dervente.

– Policijskoj stanici Derventa, prijavljeno je, u nedelju uveče, oko 22.30, da je ispred hotela „Biser“ pronađena neeksplodirana ručna bomba, obezbeđena osiguračem i izolir-trakom. Policijski službenici stanice Derventa odmah su obezbedili mesto do dolaska inspektora za protivdiverzionu zaštitu CJB Doboj, koji su otklonili eksplozivnu napravu -saopšteno juče iz dobojskoj CJB.

U saopštenju je navedeno da je obavljen uviđaj i da je u toku potraga za počiniocima krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti.

Ovaj događaj, razumljivo, izazvao je veliku uznemirenost među žiteljima grada na Ukrini. Već su počele da kolaju razne priče, odnosno nedoumice. U fokusu je dilema da li je neko želeo da se, prethodno je obezbedivši izolir-trakom preko osigurača, jednostavno oslobodi paklene naprave. Međutim, postavlja se pitanje zašto je to baš učinjeno ispred hotela. Otuda je dosta i onih koji nagađaju da je, zapravo, reč o mogućoj opomeni, u svetlu nekih ranijih sukoba klanova, koji su potresali Derventu.

Da li je bomba ispred hotela ostavljena ili, ipak, postavljena, pitanje je na koje policija tek treba da da što hitniji odgovor.

(IZVOR: Novosti)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA