Logo-Glas

“Borci za novu politiku” potpisali zajedničku platformu

4. Avgusta 2014.

Borci za novu politikuBANJALUKA – Danas je Koalicija “Borci za novu politiku” potpisala Platformu za zajedničko djelovanje na opštim izborima 2014. godine.

Platformu su potpisali:
Stranka socijalne sigurnosti srpskih boraca, Srpska alternativa, Savez za novu politiku i Srpska napredna stranka izvorna.

Predsjednik Srpske Alternative Tihomir Gligorić istako je da će se Koalicija “Borci za novu politiku” boriti za istinsku promjenu u načinu vođenja politike.

– Udružili smo se zato što želimo da se borimo za novu politiku, ne želimo samo promjenu vlasti, već istinsku promjenu načina na koji se vodi politika. Ne želimo da umjesto dosadašnjih, fotelje zauzmu neki novi ljudi i nastave po starom. Ne želimo da Dodikove kumove naslijede nečiji drugi kumovi. Našom politikom pružamo mogućnost narodu da svakog mjeseca ima tačan uvid u ono što rade izabrani predstavnici i samim tim da u svakom momentu mogu da reaguju – kaže Gligorić.

Aco Prelić iz Stranke socijalne sigurnosti srpskih Boraca naglašava spremnost boraca da svojim djelima poprave stanje u Republici.

– Borci su spremni da još jednom svojim djelima pokažu odlučnost u borbi za narod i teritoriju Republike Srpske, koju su sadašnje vlasti svojom politikom i nebrigom dovele do ekonomskog i biološkog istrebljenja – rekao je Prelić.

I Petar Mitrović iz Saveza za politiku kaže da su promjene neminovne.

– Potrebno je na svim nivoima prvenstveno mijenjati navike, počev od nas samih pa nadalje. Napraviti generalne promjene u razvoju privrede i u svim ostalim sektorima, a to se može postići jedino novim politikama koje zagovara Koalicija “Borci za novu politiku” – izjavio je Mitrović.

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA