Logo-Glas

BORENOVIĆ: PDP u Doboju opozicija, raspušten Gradski odbor

6. Septembra 2019.

DOBOJ – Gradski odbor PDP u Doboju je raspušten, a za povjerenika je imenovan Slobodan Vasiljević koji ima puno povjerenje i podršku PDP da u lokalnoj Skupštini djeluje opoziciono, rekao je večeras predsjednik stranke Branislav Borenović.

On je ocijenio da je Doboj specifična sredina u kojoj neće biti nimalo jednostavno biti opozicija, ali da je to ispravna odluka.

– U Doboju je potreba da postoji korektivni politički faktor sa ljudima koji će sasvim otvoreno i kritički ukazati na izazove sa kojima se ovaj grad susreće i da utiče da vlast bolje radi svoj posao – izjavio je Borenović novinarima u Doboju.

On je naveo da je Predsjedništvo PDP 30. avgusta donijelo odluku o raspuštanju Gradskog odbora PDP Doboj zbog poremećaja u funkcionisanju ovog odbora i da je imenovan povjerenik.

Odbornik PDP u dobojskoj Skupštini Slobodan Vasiljević rekao je da PDP u Doboju trenutno radi dvije paralelne stvari koje se odnose opoziciono političko djelovanje, te aktivnosti na rekonstrukciji i osnaživanju gradskog odbora kako bi se u radu približio građanima.

(IZVOR: SRNA/FOTO: PDP)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA