Logo-Glas

BROD: Akcija za pomoć Željani Ristić

12. Aprila 2018.

Брод - хуманитарна акција - плакатBROD
– Nevladina organizacija “ARGS” i mladi iz Broda pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje šesnaestogodišnje sugrađanke Željane Ristić, koja ima dijagnozu kvadriplegija.

Ristićeva je prije 14 godina doživjela saobraćajnu nesreću i od tada je vezana za invalidska kolica.

Aktivisti organizacije “ARGS” Nikola Miličić, Danijela Đukić, Dražen Lučanović i Slaviša Tomičević pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu Željani u liječenju.

– Ona je saznala da postoji šansa za liječenje, a to su tri operacije koje su neophopdne da stane na svoje noge. Svaka operacija koštala bi oko 5.500 evra. U tom pravcu smo krenuli sa humanitarnom akcijom u nadi da će se građani Brod i drugih opština odazvati – izjavio je Srni Miličić.

On je dodao da su već postavili kutije za prikupljanje pomoći u nekoliko ugostiteljskih objekata i tržnim centrima, a u planu je i organizacija donatorske večeri i žurke.

– Kutije za sakupljanje pomoći biće postavljene do 3. maja. Već sutra u “Siti kafeu” organizujemo humanitranu žurku, gdje će na ulazu biti postavljena kutija sa priloge, a i dio novca od pića biće usmjeren za liječnje naše sugrađanke – rekao je Miličić.

Svi koji žele da pomognu mogu to učiniti i uplatom na žiro-račun: 5513051128168659, otvoren kod Nove Banjalučke banke na ime Željana Ristić.

Брод - хуманитарна акција - плакат

Udruženje “Moj život je u vašim rukama” iz Gradiške otvorilo je humanitarni broj 17005, putem kojeg se pozivom donira jedna KM za liječenje 16-godišnje Željane Ristić.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

One Response to BROD: Akcija za pomoć Željani Ristić

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA