Logo-Glas

BROD: Krv darovalo 94 ljudi

14. Septembra 2018.

Брод - хуманостBROD
– U Brodu je danas 94 ljudi darovalo krv u akciji koju su organizovali opštinski Crveni krst i Boračka organizacija povodom obilježavanja “Oktobarskih svečanosti slobode” koje se održavaju u znak sjećanja na oslobađanje grada u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

U humanoj akciji učestvovalo je 12 žena, zatim radnici Rafinerije nafte Brod, članovi Boračke organizacije, te sedmoro mladih koji su prvi put darovali krv.

Akciji “Darujte krv spasite život” odazvalo se 111 ljudi, od kojih je njih 94 ispunilo uslove da daruje dragocijenu tečnost.
Predsjednik Predsjedništva Opštine Boračke organizacije u Brodu Zoran Vidić rekao je Srni da je akcija organizovana peti put.

ivanicbanner– Možemo reći da je to već tradicija povodom obilježavanja Dana slobode Broda. Uprkos problemima sa kojima se susrećemo, pronađemo vrijeme za još jedan human čin – rekao je Vidić.

Svake godine od 1. do 14. oktobra na području Broda organizuju se tradicionalne “Oktobarske svečanosti slobode” kojima se obilježava oslobođenje opštine u odbrambeno-otadžbinskom ratu.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA