Logo-Glas

BROD: Ponoćni turnir po 39. put

10. Januara 2018.

VELIKO INTERESOVANJE ZA TURNIR U BRODUBROD – U Brodu će u petak u 16 časova, na svečan način, početi 72 časa dug turnir u malom fudbalu.

Prema rečima Branislava Živkovića iz Organizacionog odbora manifestacije, sve je spremno za 72 sata futsala bez prestanka.

– Imaćemo veliki broj ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske. Postoji mogućnost da će doći dve ekipe iz Austrije, te po jedna iz Slovenije i Crne Gore. Na dobrom smo putu da se vratimo na nivo kada je bilo i preko 100 ekipa učesnika. Nismo sada u prilici da srušimo taj rekord, ali nećemo biti ni daleko od toga – ističe Živković.

U petak, 12. januara, u 16 časova u Sportskoj dvorani u Brodu počeće 39.priča kojoj kraja nema.

– Imaćemo učesnike koji duži niz godina nastupaju. Dakle, ozbiljni smo ljudi i stekli smo poverenje. Imamo šest kategorija. Takmičiće se petlići, pioniri, kadeti, junior, seniori i veterani, a imaćemo i nastupe ženskih ekipa. To pobuđuje dodatno interesovanje – napominje Branislav Živković.

Uloga organizatora pripala je Turističkoj organizaciji Broda.

– Svi sportski objekti pripali su Turističkoj organizaciji Brod, ali najviše energije da sve protekne u najboljem redu potrošio je načelnik Broda Ilija Jovičić. Dakle, ponoćni turnir je postao naš turistički brend. Ne kažu uzalud da se dobar glas daleko čuje. Nagradni fond je 12.000 KM, a tu su i vredne nagrade za publiku kroz našu tombolu, dobro osmišljenu. Iz godine u godinu, sve smo bolji. I bićemo kao nekada, a bili smo odmah iza zagrebačke ‘Kutije šibica’. Na putu smo povratka starim uspesima – zaključio je Branislav Živković.

Ponoćni turnir u Brodu – priča je za sebe…
(Slađan Jeremić/GlasRegije)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA