Logo-Glas

BROD: Prijavili nestanak pa tijelo pronašli ispod krošnje oborenog hrasta

1. Juna 2018.

policija


Novica Milojević, 53-godišnjak iz Gornjih Barica kod Broda, poginuo je nesretnim slučajem u ovom mjestu i to kada je na njega sasvim slučajno pao hrast koji je posječen u blizini njegove kuće.

Potvrđeno je ovo za Faktor u PU Doboj gdje su nam kazali, navodeći inicijale preminulog, kako je porodica tog dana prijavila nestanak nesretnog pedesettrogodišnjaka.

– Policiji je jučer ujutro prijavljen nestanak ove osobe. Policajci PS Brod odmah su izašli na teren te počeli potragu da bi ubrzo, samo nekoliko stotina metara od kuće nestalog, pronašli njegovo tijelo. Odmah je obavljen uviđaj kojim je utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju – kazali su nam u PU Doboj.

Naime, Milojević se sasvim slučajno našao u blizini drvosječe koji je posjekao hrast i to baš u trenutku kada je stablo padalo. Nesretnog čovjeka je poklopila krošnja drveta i nanijela mu smrtonosne povrede od kojih je preminuo na mjestu.

Na saslušanje u policiju odmah je priveden drvosječa, ali je ustanovljeno da preminuli nije bio u njegovom vidokrugu u kobnom momentu te da se zapravo radi o nesretnom slučaju.

Sa ovim je upoznat i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(IZVOR: Faktor)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA