Logo-Glas

BROD: Slavska svečanost i posjeta spomen-sobi povodom Mitrovdana

8. Novembra 2018.

Брод - Митровдан - прослава крсне слBROD
– Predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije opštine Brod Zoran Vidić čestitao je svim borcima krsnu slavu – Mitrovdan, istakavši da je ovo dan kada se treba sjećati svih poginulih boraca Vojske Republike Srpske koji su najzaslužniji za stvaranje Srpske i odbranu srpskog naroda.

On je istakao da je opštinska Boračka organizacija nastojala da ispuni plan i program rada i da obilježi značajne događaje i datume iz proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata.

– Ima još aktivnosti koje treba do kraja godine realizovati i vjerujem da ćemo uspjeti uz pomoć lokalne zajednice i načelnika opštine – rekao je Vidić, koji je sa sveštenikom Jovom Banovićem slomio slavski kolač na svečanosti u prostorijama opštinske Boračke organizacije.

Vidić je izarazio zahvalnost Kolu srpskih sestara, Udruženju “Korak nade” i Zajednici etažnih vlasnika Boračke zgrade koji su i ove godine pomogli Boračkoj organizaciji u pripremi slavskog ručka.

Брод - Митровдан - прослава крсне слSlavskoj svečanosti prisustvovao je načelnik opštine Brod Ilija Jovičić, koji je borcima čestitao krsnu slavu.

– Samo zajedno i složno možemo ići naprijed – rekao je Jovičić.

Povodom današnje proslave, upriličena je i posjeta spomen-sobi gdje su prislužene svijeće za poginule borce.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA