Logo-Glas

BRUTALNE UVREDE Mitrović poručio Karleuši: “Ku**o objaviću tvoj snimak”, ona mu žestoko uzvratila

4. Aprila 2019.

Pop diva Jelena Karleuša je na Instagram storiju objavila prepisku s osnivačem i vlasnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem. Pale su žestoke prijetnje i uvrede.

– Vidi, g* smrdljivo, branio sam te i sad se kajem, ali se spremam od ovog trenutka po svim redakcijama, osjetićeš snagu koju nisi nikada, smrduljo raspala. Aj, p, probaj da mi pipneš djecu, pa ćeš vidjeti krv* užegla – napisao je Željko Mitrović.

Pjevačica mu je žestoko uzvratila.

– Raspali narkomanu, nemoj više da sam vidjela tvoje kamere na grobu majke. Ili će svi saznati sve o tebi. Neće ti se svidjeti – napisala je Jelena Karleuša.

Na ove uvrede Željko nije ostao ravnodušan. Brutalne riječi uputio je popularnoj pjevačici.

– Smrduljo, ja ti satirem nasilnike na medije, a tebe ću posebno, k, jer takve raspale dr*fulje ubijaju srpsku porodicu, sad ćeš dobiti snimak koji sam čuvao i skupo platio – odgovor je Mitrovića, na koji je Karleuša ponovo imala spreman odgovor.

– Marš, p* ti materina – odgovorila je Jelena pa nastavila: “Narkomanu, nemoj da objavim spisak od pjevačice do Bodirože, koje su zbog tebe izgubile glavu, sa svim slikama i prepiskama.” – Dogovoreno, k*, ja krećem i nema stajanja. Svi mediji – odgovorio je Željko.

Rat riječima se nastavio, pa je Karleuša i na ove riječi Željka Mitrovića brutalno odgovorila.

– K*** ti je mama koja te takvog devijantnog stvorila. Sad će svi imati slike tvoje kćerke koja šmrče i puši k**** – napisala je Jelena.

Podsjećanja radi, Karleuša je odlučila tužiti osnivača i vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i emisiju “Paparaco lov” zbog ugrožavanja bezbjednosti nje i njene porodice, piše Avaz.

(IZVOR: Srpskainfo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA