Logo-Glas

Centralna izborna konvencija SP-a u Tesliću

14. Septembra 2018.

Теслић - СП - Ђокић - изборна конвенцTESLIĆ
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić poručio je večeras da se program ove stranke zasniva na ekonomskom razvoju Republike Srpske, što daje mogućnost vođenju uspješne socijalne politike i ravnomjernoj podršci države svim kategorijama.

– Naši ljudi u Tesliću su pokazali da smo najbolji upravo u ekonomiji i da se marljivim radom može stvarati rezultat – i fabrikama koje vode naši najugledniji ljudi, ali i odnosom prema radnicima – rekao je Đokić novinarima prije početka centralne izborne konvencije SP-a u Tesliću na kojoj su predstavljeni kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice pet i kandidati za poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva.

On je naglasio da takvim vrijednostima socijalisti na najbolji način promovišu svoju politiku i političku orijentaciju i izrazio zadovoljstvo što večeras imaju podršku i predstavnika Socijalističke partije Srbije /SPS/.

Теслић - СП - изборна конвенцијаPotpredsjednik SPS-a Branko Ružić očekuje da će Socijalitička partija nakon izbora imati značajniju ulogu u Republici Srpskoj i BiH.

On je naglasio da je cilj stvaranje socijalno pravednijeg ambijenta, očuvanje Republike Srpske i postojanje paralelnih i specijalnih veza koje će uvijek vezivati jedan narod i sve građane.

Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dragutin Škrebić rekao je da će ova stranka nastaviti da radi na razvoju privrede, radničkih prava, poboljšanju životnog standarda, te povratku rednjeg staleža.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA