Logo-Glas

ČOVIĆ: Fabrika obuće “Sanino” iz Dervente primjer drugima

14. Juna 2018.

Дервента - Човић - Фабрика обуће "СаDERVENTA
– Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović rekao je danas da Fabrika obuće “Sanino” u Derventi može i mora biti primjer drugim firmama u BiH kada je riječ o uspješnoj proizvodnji i poslovanju.

Nakon posjete Fabrici “Sanino”, Čović je istakao da mu je izuzetno drago što BiH može konkurisati na svjetskom tržištu, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Дервента - Човић - ПазуревићDirektor ove fabrike Radovan Pazurević upoznao je Čovića o njenom radu i istakao da na godišnjem nivou proizvedu više od milion i 650 hiljada pari obuće.

On je posebno ponosan na partnerstvo sa renomiranom firmom “Adidas”, za koju su samo u prošloj godini izradili više od 800.000 pari kopački Kopa mundijal.

Fabrika obuće “Sanino” u Derventi osnovana je 1999. godine, a već sljedeće ušla je u partnerski odnos sa “Adidasom”, koji je prepoznao kvalitet njihove proizvodnje.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

Potpisana Povelja o bratimljenju škola iz Dervente i Šilova // DERVENTA - U Dreventi je danas potpisana Povelja o bratimljenju osnovnih škola "Vuk Karadžić" iz Šilova, u opštini Gnjilane, i "Nikola Te...
DERVENTA: FK Tekstilac produžio ugovre sa trenerom i jednim prvotimcem... // DERVENTA - Fudbalski klub Tekstilac odlučio je da nastavi saradnju sa aktulenim šefom struke Markom Stojićem, koji će i naredne sezone pr...
DERVENTA: Služen parastos za ubijene srpske zarobljenike // DERVENTA - U Derventi je danas obilježeno 26 godina od pogibije osam srpskih zarobljenika iz ovog mjesta koji su izgubili život na današn...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

sexy-soccer-underboob-361

VIJESTI

MIX ZONA