Logo-Glas

ČUBRILOVIĆ U MODRIČI: Podrška institucija Srpske projektima opštine

11. Oktobra 2017.

čubrilovićMODRIČA
– Opština Modriča ima podršku Vlade i institucija Republike Srpske u realizaciji projekata važnih za ovu lokalnu zajednicu i Srpsku, izjavio je u Modriči predsjednik Narodne skupštine Srpske Nedeljko Čubrilović.

Nakon razvogora sa načelnikom opštine Mladenom Krekićem i predsjednikom Skupštine opštine Sinišom Nikićem, Čubrilović je izjavio novinarima da je potrebno što prije završiti projekat Koridor “Pet ce”, koji je važan za Srpsku, kao i za Modriču, čiji se budući razvojni projekti uklapaju u ovaj infrastrukturni projekat.

– Ova lokalna zajednica ima punu podrušku Vlade i institucija Srpske koje će zajedno nastupati kod međunarodnih investitora da bi se u Modriči uskoro realizovali neki važni projeti – rekao je Čubrilović.

On je napomenuo da je riječ o projektima vezanim za rad lokalnih institucija i unapređenje realnog sektora.

Krekić je rekao da je Čubrilovića informisao o stanju u opštini i radu lokalnog parlamenta, koji dobro funkcioniše.

On je naglasio da je na sastanku, kome je prisustvovao i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Modriče Bojan Vidić, bilo riječi i o budžetu opštine.

– Opštinski budžet još je dobrostojeći i lokalna uprava redovno izmiruje obaveze prema budžetskim korisnicima – rekao je Krekić.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

MODRIČA: Počela izgradnja 22 stana za korisnike Kolektivnog centra // MODRIČA - U Modriči je danas počela izgradnja 22 individualne stambene jedinice u vrijednosti 1.040.000 KM za korisnike kolektivnog i alt...
OSVAJA KUPCE KVALITETOM: Preduzeće za proizvodnju ženske modne konfekc... // MODRIČA – Preduzeće za proizvodnju modne konfekcije „Hertex“ iz Modriče radi i funkcioniše 16 godina i, osim jednogodišnje krize, beleži ...
MODRIČA: Vatrogasci u pomoćnom objektu pronašli ugljenisano tijelo // Ugljenisano tijelo muškarca N. M. pronađeno je u pomoćnom objektu, koji je izgorio u požaru u mjestu Pećnik, u opštini Modriča, saopšte...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA