Logo-Glas

ČUBRILOVIĆ U MODRIČI: Podrška institucija Srpske projektima opštine

11. Oktobra 2017.

čubrilovićMODRIČA
– Opština Modriča ima podršku Vlade i institucija Republike Srpske u realizaciji projekata važnih za ovu lokalnu zajednicu i Srpsku, izjavio je u Modriči predsjednik Narodne skupštine Srpske Nedeljko Čubrilović.

Nakon razvogora sa načelnikom opštine Mladenom Krekićem i predsjednikom Skupštine opštine Sinišom Nikićem, Čubrilović je izjavio novinarima da je potrebno što prije završiti projekat Koridor “Pet ce”, koji je važan za Srpsku, kao i za Modriču, čiji se budući razvojni projekti uklapaju u ovaj infrastrukturni projekat.

– Ova lokalna zajednica ima punu podrušku Vlade i institucija Srpske koje će zajedno nastupati kod međunarodnih investitora da bi se u Modriči uskoro realizovali neki važni projeti – rekao je Čubrilović.

On je napomenuo da je riječ o projektima vezanim za rad lokalnih institucija i unapređenje realnog sektora.

Krekić je rekao da je Čubrilovića informisao o stanju u opštini i radu lokalnog parlamenta, koji dobro funkcioniše.

On je naglasio da je na sastanku, kome je prisustvovao i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Modriče Bojan Vidić, bilo riječi i o budžetu opštine.

– Opštinski budžet još je dobrostojeći i lokalna uprava redovno izmiruje obaveze prema budžetskim korisnicima – rekao je Krekić.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

RADOVI NA SVE STRANE: Kapitalna ulaganja na području opštine Modriča... // MODRIČA - Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Modriča usvojen je Plan kapitalnih ulaganja u 2018.godini. U budžetu opštine Modriča za...
MODRIČA: Organizovana ekološka akcija (FOTO) // MODRIČA - U naselju Modriča Tri danas je povodom Dana planete Zemlje organizovana volonterska ekološka akcija tokom koje je uklonjen otpa...
Ostoja Savić iz Miloševca pravi burad i kace, popravlja dotrajalo // MODRIČA – Ostoja Savić iz Miloševca, pitomog ravničarskog sela u Posavini, jedini je kačar u modričkom kraju. Pravi nove kace i burad, al...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA