Logo-Glas

Da li astrolozi govore istinu?

29. Oktobra 2019.

Često se pitamo da li je tačno ono što tvrde astrolozi. Postoje oni koji veruju u astrologiju i prilagođavaju svoj život tome, ali i oni koji prosto ne veruju u takve stvari i smatraju ih glupostima, ali je koren toga verovatno neko neprijatno iskustvo koje su iskusili jer su naišli na pogrešnu osobu.

U želji za lakom i brzom zaradom, mnogi pokušavaju da se bave stvarima za koje nisu stručni i koje uopšte ne vole, ali su čuli da tu može dobro da se zaradi. Isti je slučaj i sa astrologijom, gde ćete naći veliki broj laika koji, ne verujući u to što rade, pokušavaju da vam tumače zvezde i utiču na dalji tok vašeg života, predviđajući stvari napamet. Ovo može da dovede do toga da propustite mnoge važne stvari u svom životu jer vam je lažni astrolog tako rekao, a takođe može da bude i opasno za međuljudske odnose, poslovne odluke, pa čak i za zdravlje, u zavisnost od toga kakve savete dobijete od osobe koja se predstavlja kao astrolog i gleda da vam za što manje posvećenog vremena uzme što više novca, pritom čineći veliku štetu.

Zbog takvih stvari često su na udaru ljudi koji se stručno bave astrologijom i znaju i vole svoj posao, koji nisu vođeni pohlepom i željom za brzom i lakom zaradom, ne shvatajući da na taj način mogu da ugroze druge. Jako je bitno da pažljivo birate i da osoba koju angažujete bude astrolog po vašoj meri, koji će vam, pre svega, prići prijateljski i dati sve od sebe da razume vaš problem.

Pored astrologa, koji će vam dati savet kako da se ponašate u različitim situacijama i otkriti vam različite aspekte života, postoji nešto u čemu ćemo se svi mi prepoznati, a to su karakterne osobine po kojima je specifičan svaki horoskopski znak. Ovo će vam pomoći kod pronalaženja srodne duše, ali ne samo to.

Znajući horoskopske znake svojih poslovnih partnera, pa samim tim i njihove karakterne osobine, obratićete pažnju na to kako komunicirate sa njima, što može izrazito povoljno da se odrazi na vaš odnos, pa samim tim i na poslovne rezultate.

Suština svega je pronaći astrologa koji se ovim poslom bavi iz ljubavi i zaista se razume u to i jedini motiv mu je da vam pomogne da skrenete na pravi put, a novac mu kasnije dolazi kao nagrada za svoj rad. Na ovaj način nećete biti u dilemi da li astrolozi govore istinu ili ne.

Vladimir Jakšić/GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA