Logo-Glas

Da li je ovo najprovokativnije izdanje popularne pjevačice (FOTO)

7. Jula 2018.

Dara-Bubamara02Pjevačica Dara Bubamara nedavno je svoje pratioce počastila vrelim fotografijama i pohvalila se najprovokativnijim izdanjem do sada.

Dara je kao najavu za svoj koncert na „Instagram“ postavila dvije fotografije i teško je reći koja je više zapanjila njene obožavaoce.

Na jednoj je Radojka Adžić slikana spreda u šljaštećoj srebrnoj toaleti pod kojom se vidi sve – bijeli veš i grudi bez brushaltera.

Na drugoj slici u prvom planu je Darina pozadina, što je raspametilo njene fanove. Hvalili su je uglas da je najzgodnija na estradi i da je haljina prelijepa, mada bi ovu kreaciju malo ko i nazvao haljinom.


Neke je ovaj Darin izbor podsjetio na Kim Kradašijan, koja se nedavno uvukla u sasvim providnu toaletu nalik na kesu ili nekakav najlon, ispod koje je imala samo bež gaćice.

Mnogi su primjetili i da Dari novi platinasti uvojci odlično stoje i da nikad nije izgledala bolje. Jedan obožavalac je otišao i korak dalje, pa kroz šalu kazao: „Opa Daro,udaj se za mene, pa da se konačno skrasimo.“

Ipak, jedan od komentara – Karleuša, ti si? – teško da će se svidjeti Dari. Sumnjamo da joj je želja da izgleda kao njena velika suparnica s kojom je često u svađi. Ali eto, primjećeno je da između njih dvije ima sličnosti.

Srećom, Dara je ovaj stajling odabrala za scenu, ali mnogi se slažu da je i to mnogo i da je prešla granicu dobrog ukusa, prenosi Žena Blic.

Šta vi mislite? Da li je pjevačica ovom haljinom i polugolim tijelom otišla predaleko?
(IZVOR: Srpskainfo)

 

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA