Logo-Glas

Dan nakon eksplozije u Brodu: Evo kako izgleda unutrašnjost Rafinerije nafte

10. Oktobra 2018.

Brod-katastrofa-rafinerija-Izomaks6-Foto-privatna-arhivaNovinarima je danas bio zabranjen ulaz u Rafineriju nafte u Brodu, u kojoj je sinoć došlo do stravične eksplozije, ali je Srpskainfo uspjela doći do fotografija koje pokazuju sa kakvim razmjerama opasnosti su se suočili mještani grada na Savi.

Brod-katastrofa-rafinerija-Izomaks-Foto-privatna-arhivaNadljudskim naporima vatrogasci su uspjeli da lokalizuju požar oko sat i po vremena nakon njegovog izbijanja, ali je eksplozija, nažalost, odnijela jedan mladi život, dok je devet radnika bilo povrijeđeno.

Do eksplozije je došlo u blizini postrojenja “05”, za proizvodnju dizel goriva, a na fotografijama možete vidjeti kako izgleda unutrašnjost ovog pogona.

Brod-katastrofa-rafinerija-Izomaks-kontrolni-dio-Foto-privatna-arhivaMještani koji žive u neposrednoj blizini Rafinerije za Srpskainfo su rekli da je prva eksplozija bila strahovita.

– Da su vatrogasci izgubili bitku s vremenom, bila bi to katastrofa ogromnih razmjera – rekli su uplašeni mještani za Srpskainfo, ne želeći da im navodimo ime.
(IZVOR/FOTO: SrpskaInfo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA