Logo-Glas

DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN: Noćna drama u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja, iz pluća izvađeno dvije litre krvi

5. Novembra 2018.

darko lazićPjevač Darko Lazić hitno je operisan sinoć zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje, saznaje nezvanično Blic.

Drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana poslije saobraćajne nesreće koju je jedva preživio, počela je iznova da se odvija u nedjelju u sumrak.

Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu ljekari snimili pluća i vidjeli zloslutnu senku na lijevom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaviještena da operacija mora hitno da se obavi.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok sijenke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dvije litre krvi!
Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a ljekari su cijelu noć pratili stanje pluća. Kako Blic saznaje, danas u prepodnevnim satima hirurzi će donijeti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sutradan trebalo da bude podvrnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpile izuzetno teške povrede.

(IZVOR: Srpskainfo)
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA