Logo-Glas

Darth Vader opljačkao pumpu u Tesliću

10. Januara 2018.

Screenshot_1-696x404Nepoznati razbojnik, maskiran u crnu uniformu s kacigom i pancirom, opljačkao je benzinsku pumpu “Nestro petrol” u Tesliću gde je pod prijetnjom pištoljem od radnika oteo oko 10 000 maraka pazara.

Pljačka se dogodila juče oko dva sata iza ponoći u ulici Svetog Save u Tesliću i srećom radnik tom prilikom nije povrijeđen. Sve je snimljeno nadzornim kamerama na kojima se vidi da je pljačka trajala manje od pola minuta, te da je razbojnik bio maskiran kao komandos ili kako u Tesliću u šali prepričavaju poput lika Dartha Vadera iz holivudskog filmskog serijala “Star Wars”, ali bez plašta i svjetlosnog mača.

– Nosio je crnu uniformu sa pancirom, crne vojničke čizme i rukavice. Na glavi je imao crnu kacigu sa potkapom i tamnim skijaškim naočalama. Izgledao je kao Darth Vader. Toliko se maskirao da se čak ne može reći koje mu je boje koža. Na trenutke je čak morao da pomjera skijaške naočale s očiju, valjda da bi nešto vidio – pojasnio dobro upućeni izvor SrpskaCafea.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez kaže da je o razbojništvu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Doboju.

– Niko zasad nije uhapšen ili osumnjičen i preduzimaju se sve potrebne mere i radnje u cilju pronalaska izvršioca – rekla je Kerkez.
(IZVOR: SrpskaCafe)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA