Logo-Glas

DERVENTA: Aleksandra Reljić žalila se zbog oduzimanja luksuznog Mercedesa

7. Maja 2019.

Aleksandra Reljić (24), kćerka derventskog biznismena Dušana Reljića, ostala je zbog bahate vožnje bez skupocjenog Mercedesa, vrijednog više od 200.000 maraka. Dušan Reljić vlasnik je preduzeća “Fructa trade”, koje posjeduje skoro 40 marketa širom Bosne i Hercegovine.

Aleksandra je bez vozila ostala zbog brze vožnje sredinom januara ove godine na području Prnjavora. Policija ju je zaustavila u selu Štrpci kod Prnjavora, jer je vozila 128 kilometara na sat na dijelu puta gdje je ograničenje 60 kilometara na sat.

Nakon što nije pristala na kaznu, koju su joj na licu mjesta napisali policajci, uslijedio je postupak pred Osnovnim sudom u Prnjavoru. Prema rješenju koje je donio sudija Opštinskog suda u Prnjavoru Dragan Ivić, dobila je kaznu od 900 KM, ali joj je i oduzeta vozačka dozvola u periodu od šest mjeseci, kao i luksuzni Mercedes.

Ovu odluku je za “Avaz” potvrdila Nataša Sarić, portparol Opštinskog suda u Prnjavoru.

– U vezi s vašim dopisom za dostavu podataka u vezi s Aleksandrom Reljić, obavještavamo vas da su tačni vaši navodi iz dopisa, međutim odluku vam ne možemo dostaviti, jer nije pravosnažna s obzirom na to da je na nju uložena žalba kažnjene, po kojoj nije odlučeno – navela je Sarić.

Reljić je do sada četiri puta kažnjavana zbog saobraćajnih prekršaja i već joj je dva puta oduzimana vozačka dozvola, a ima i 100 KM neplaćenih kazni.

(IZVOR: Avaz/Foto: Instagram)

Komentari

One Response to DERVENTA: Aleksandra Reljić žalila se zbog oduzimanja luksuznog Mercedesa

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA