Logo-Glas

DERVENTA: Čokoladicama mamio učenice u auto

7. Novembra 2018.

Mala-Socanica-derventaDERVENTA
– Policija je pokrenula istragu nakon što im je prijavljeno da je misteriozni muškarac crne, duge kose zaustavljao vozilo pored učenica Osnovne škole “Nikola Tesla” u mjestu Mala Sočanica, kod Dervente, a zatim im nudio prevoz kući i častio ih čokoladicama.

Slučaj je, kako saznajemo, prijavila učiteljica djevojčica koje su se povjerile da ih je neznanac uznemiravao dva dana zaredom.

– Učiteljica je izjavila da se crni auto 1. i 2. novembra, u nenaseljenom dijelu sela, zaustavljao pored učenica kada su se vraćale kući. U autu je, kako tvrde djevojčice, bio muškarac srednjih godina. Davao im je čokoladice i nudio im da uđu u auto, što su one odbile – pojašnjava sagovornik “Nezavisnih”.

Kako saznajemo, policija se odmah prihvatila posla i razgovarala sa učenicama, učiteljicom i mještanima.

– I to nije sve… Pojačano se svakodnevno obilazi područje gdje je, kako je navedeno u prijavi, uočen taj automobil. Međutim, nakon 2. novembra sličnih slučajeva nije bilo – ističe naš sagovornik.
Iz Policijske uprave Doboj kazali su da pripadnici Policijske stanice Derventa utvrđuju činjenično stanje u vezi sa prijavljenim događajem, prema kojem je 1. i 2. novembra u blizini osnovne škole uočen tamni automobil kojim je upravljao nepoznati muškarac, a koji je nudio prevoz djeci do kuće te im davao čokoladice.

– Policajci Policijske stanice Derventa će intenzivirati obilazak tog područja, a sve u cilju preventivnog djelovanja i eventualnog sprečavanja negativnih pojava – uvjeravaju iz policije.

Direktor ove škole Ljubiša Đurić potvrdio je za “Nezavisne” da nakon ove prijave policija utvrđuje činjenice.

– Nije jednostavno čuti tako nešto, ali ipak ne vlada prevelika zabrinutost zbog ovog slučaja – rekao je Đurić.

Po njegovim riječima, nakon svega oprez je i sama škola podigla na viši nivo.

– Učitelji ne puštaju djecu dok ne dođu roditelji. To je jedina mjera koju smo mi mogli uraditi i tako smo i postupili – naveo je Đurić.

Povezana vijest: Vozač velikog crnog automobila mamio djecu slatkišima?
(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA