Logo-Glas

DERVENTA: Maturanti Stručne i tehničke škole slave matursko veče (FOTO/VIDEO)

1. Juna 2018.

20180601_191303DERVENTA
– Stotinu pedeset učenika derventske Stručne i tehničke škole, odnosno 150 novih ekonomskih, trgovačkih i poljoprivrednih tehničara, te kuvara, varilaca i obrađivača metala rezanjem, večerašnjom maturskom večeri i zvanično je stavilo tačku na svoje srednjoškolsko obrazovanje.

20180601_193831Nakon veoma emotivnog govora direktorice ove škole Branke Jović i pozdrava načelnika opštine Milorada Simića, uslijedio je defile u kojim su učenici svih sedam odjeljenja pokazali svoju ljepotu i eleganciju.

– Već nekoliko godina dio maturske zabave obilježavamo napolju, kako bi građani Dervente vidjeli sve ono što je lijepo i povezano sa ovom večeri. Najboljim učenicima naše škole dodijelili smo poklone – istakla je direktorica Jović.
Jedan od tek svršenih poljoprivrednih tehničara Danijel Radošević naglasio je da će svoje srednjoškolsko obrazovanje pamtiti po druženju i učenju, te da se nada upisu na neku visokoškolsku ustanovu.

20180601_195204Inače, učenici generacije Stručne i tehničke škole su Monika Topalović (4. stepen) i Snježana Savić (3. stepen), dok su nagrade za pokazano znanje tokom školovanja zaslužili i Dejan Kovačević, Nataša Sekulić, Dejan Railić, Balešević Bojana, Vujić Nikolina, Kuzmanović Tatjana, Karanović Duška, Kupčak Katarina, Kresojević Maja, Mikerević Amrijana, Banović Goran, Trifunović Dajana i Milaković Tatjana.
(IZVOR: Derventa cafe)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA