Logo-Glas

DERVENTA: Najmlađi, osmijesima obojili grad (FOTO)

29. Juna 2019.

DERVENTA – Najiskreniji osmijesi, oni dječiji, obojili su sinoć grad najljepšim bojama na 11. Konferenciji beba.

Trg oslobođenja bio je prepun mališana i njihovih roditelja, baka, deka i sugrađana koji su prisustvovali najradosnijom manifestaciji posvećenoj najmlađim Dervenćanima.

Pregršt smijeha, igre, muzike i plesa učinilo je ovo veče čarobnim. Kao i do sada, bebe su se takmičile u puzanju, mališani iz vrtića „Trol“ i Kluba za djecu „Bambi“ pokazali su koreografije koje su uvježbali sa svojim tetama, a nisu izostali ni pokloni.

Ovogodišnje tročlano predsjedništvo čine najmlađa beba Veljko (Vukašina) Beatović, rođen 16. maja 2019. godine, najstarija beba Ivan Dušan Stojčić (Dragane) Peulić, rođen 4. jula prošle godine i najmlađa beba sa najviše braće i sestara Tamara (Vladana) Dušanić, rođena 23. maja 2019. godine.

Načelnik opštine Milorad Simić čestitao je svim roditeljima i čitavoj rodbini na prinovama, a mališanima je poželio sreću, zdravlje i ljubav.

– Derventa se 11. put, zajedno sa više od 40 opština, pridružila ovoj fantastičnoj manifestaciji koja je više od igre. Ovo je velika radost, jer je Derventa između dva Vidovdana počašćena sa 225 beba. Trebalo bi nas biti mnogo više, ali je dobra stvar da imamo 32 mališana više nego na prošlogodišnjoj konferenciji – istakao je Simić.

Majka najstarije bebe Ivana Dušana, Dragana Peulić izrazila je zadovoljstvo organizacijom.

– Lijepo je vidjeti ovoliko mališana na jednom mjestu. Manifestacija je zaista odlična, tako da organizatori zaslužuju sve pohvale – dodala je Peulićeva.

Manifestaciju je organizovala opština Derventa u saradnji sa Omladinskim centrom “Derbent”.

(IZVOR: Derventski list)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA