Logo-Glas

DERVENTA: Organizovan Dan otvorenih vrata za djecu iz vrtića (FOTO)

9. Oktobra 2018.

Добој - Дан отворених вратаDOBOJ
 – Policija iz Dervente danas je povodom obilježavanja Nedjelje djeteta organizovala Dan otvorenih vrata za 51 polaznika derventske Javne predškolske ustanove “Trol”, tokom kojeg su im policijski službenici objasnili pravila ponašanja pješaka i putnika u vozilu u saobraćaju.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da je ova aktivnost realizovana u okviru projekta “Rad policije u zajednici”.

Добој - Дан отворених вратаTokom druženja u službenim prostorijama Policijske stanice Derventa, djeca su upoznata o načinima i metodama policijskog djelovanja, kao i materijalno-tehničkim sredstvima koja se svakodnevno koriste u obavljanju policijskih zadataka.

Djeca su pokazala veliku zainteresovanost u komunikaciji sa policijskim službenicima, prilikom čega je mališanima ukazano da su im oni uvijek na raspolaganju i da im se mogu obratiti kad god im je to potrebno, navedeno je u saopštenju.

Добој - Дан отворених вратаDruženje sa najmlađima organizovano je radi upoznavanja o načinima djelovanja službe bezbjednosti i uspostavljanja prijateljskog odnosa.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA