Logo-Glas

DERVENTA: Otvoren regionalni ragbi turnir za žene

12. Maja 2018.

Дервента - рагби турнир за жене-1DERVENTA
– U Derventi je danas otvoren regionalni ragbi turnir za žene na kojem učestvuje pet klubova iz Splita, Zagreba, Ljubljane i Dervente.

Turnir je svečano otvorio zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić koji je djevojkama poželio dobrodošlicu u Derventu i dobar uspjeh na turniru.

Domaćin turnira je Ragbi klub “Gladijatori” Derventa.

Trener i predsjednik Ragbi kluba “Gladijatori” Derventa Radomir Petković zahvalio je lokalnoj zajednici, načelniku opštine Derventa Miloradu Simiću, Fudbalskom klubu “Tekstilac” i svim drugim donatorima na pomoći prilikom organizacije ovog veoma zahtjevnog turnira.

– Teško je bilo organizovati turnir, mnogi nisu uspjeli da budu domaćini. U BiH postoji tri ragbi kluba na papiru, ali samo naš iz Dervente je aktivan. Bili smo na turnirima u Austriji, Splitu, danas je to u Derventi, a uskoro se turnir održava u Beogradu – rekao je Petković.

Дервента - рагби турнир за женеOsim kluba domaćina na turniru učestvuju Ragbi klub “Nada” iz Splita, ŽRK “Zagreb” iz Zagreba, ŽARK “Mladost” iz Zagreba i ŽRK “Olimpija” iz Ljubljane.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA