Logo-Glas

DERVENTA: Prijem za mlade fudbalere “Tekstilca”

25. Juna 2018.

Дервента - Симић - пријем за младе фDERVENTA – Načelnik opštine Derventa Milorad Simić primio je danas četiri mlada fudbalera iz Fudbalskog kluba “Tekstilac”, koji će učestvovati na Međunarodnom fudbalskom kampu “Koroman” na Jahorini, od 1. do 7. jula.

Simić je rekao da je lokalna zajednica finansijski pomogla odlazak fudbalera na kamp “Koroman” i dodao da će oni Derventu predstavljati u najboljem svjetlu.

On je najavio da će lokalna zajednica, u saradnji sa Vladom Republike Srpske, uskoro započeti izgradnju pomoćnog travnatog terena.

“To će biti novi iskorak za sport. Sportsko kulturni centar će upravljati terenom, a koristiće ga Srednjoškolski centar, Fudbalski klub “Tekstilac” i drugi mladi ljudi”, rekao je Simić.

Na kamp “Koroman” na Jahorinu idu mladi fudbaleri Bojan Stanić, Danijel Ikić, Muamer Hamzić i Benjamin Simikić.

Koordinator Omladinskog pogona Fudbalskog kluba “Tekstilac” Dejan Plisnić rekao je da su ovi fudbaleri izabrani na osnovu zalaganja, kvaliteta iskazanog tokom treninga i uspjeha na turnirima.

“Oni će na kampu predstavljati Derventu, a imaće priliku da nauče da budu bolji igrači i ljudi”, rekao je Plisnić i dodao da će na kampu imati dva treninga dnevno, upotpunjena teorijskim predavanjima.

Mladi fudbaler Bojan Stanić izrazio je nadu da će se se dobro pokazati na kampu i da će to imati uticaja na njegovu sporstku budućnost.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA