Logo-Glas

DERVENTA: Prijem za uspješne sportiste

24. Septembra 2018.

Дервента - Симић - пријем за успјешнDERVENTA
– Načelnik opštine Derventa Milorad Simić organizovao je danas prijem za uspješne sportiste iz ove lokalne zajednice – Miroslava Milojevića, dobitnika nagrade za vozača godine u izboru Moto-saveza BiH i Srđana Teofilovića, najboljeg boksera Republike Srpske u kategoriji školaraca.

– Oni su pravi ambasadori naše opštine, kao i naši fudbaleri, rukometaši, odbojkaši i košarkaši. Zadovoljstvo je da imamo priliku da im čestitamo i pružimo ruku – rekao je Simić koji je sportistima uručio i simbolične novčane nagrade.

Simić kaže da Derventa ulaže oko pola miliona KM godišnje u sport i da je to veoma dobro utrošen novac kada se imaju u vidu uspjesi derventskih sportista.

Milojević je prvi vozač kojem je dodijeljena ova nagrada Moto-saveza BiH i jedan od rijetkih vozača koji se takmičio u svim disciplinama koje ovaj savez ogranizuje, čime je potvrdio svoju svestranost.

– Ove sezone osvojio sam Prvenstvo BiH u “roud rejsingu”, a pobjednik sam i Prvenstva BiH u moto-krosu u klasi “MX veteran”, kao i pozivne trke “super sport” klase, te sam nastupio u takmičenju “ikstrim enduro”. Rijetkost je kada vozači učestvuju u tolikim disciplinama, a ja sam uspio i da postanem dva puta šampion – rekao je Milojević.

On je dodao da su članovi Moto-kluba “Miron moto Derventa” i trećeplasirani u “roud rejsingu” Nedjeljko Tadić, te Saša Gajić, koji je pobjednik moto-kros klase “MX turist”.

Dvanaestogodišnji Srđan Teofilović je nagradu za najboljeg mladog boksera u svojoj kategoriji zaslužio nakon svih sedam trijumfa nad protivnicima u Prvoj ligi Republike Srpske.

– Boksom se bavim unazad četiri godine, a krenuo sam na nagovor strica i trenera Slavena. Ova mi nagrada veoma znači, a osim boksom, bavim se i tekvondoom – rekao je Teofilović.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA