Logo-Glas

DERVENTA: Prva samostalna izložba učenice Sare Bogdan

4. Maja 2018.

Дервента - отворена прва самосталнBANJALUKA
– U Srednjoškolskom centru “Mihajlo Pupin” u Derventi danas je otvorena prva samostalna izložba sedamnaestogodišnje učenice ove škole Sare Bogdan, na kojoj su predstavljne slike rađene tehnikom ulje na platnu, te crteži manjih formata, gdje dominiraju nadrelane teme i pejzaži.

Дервента - отворена прва самосталнBogdanova je rekla da se slikanjem počela baviti još od predškolskog uzrasta, i da se “pronalazi u slikanju i crtanju”.

– Posebno bih zahvalila svojoj razrednici Tanji Mihić Pijetlović i direktoru Predragu Driniću na podršci u organizaciji izložbe – rekla je Bogdanova na otvaranju izložbe.

Direktor Srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin” Predrag Drinić je rekao da će uvjek nastojati da podrže mlade talente koji žele da iskažu svoju kretaivnost u slikarstvu i drugim vannanstavnim aktivnostima.

– Sara je emocije i zapažanja veoma lijepo upjela da prenese na papir. Veoma smo radosni što je učenica škole i što je prva njena izložba otvorena upravo ovdje. Radujemo se svakom uspjehu naših učenika – rekao je Drinić.

Sarin otac je derventski umjetnik Saša Bogdan. Izložba će biti otvorena do 18. maja, a zainteresovani mogu da je posjete u vrijeme rada Srednjoškolskog centra.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DERVENTA: Poetsko veče u znak sjećanja na Milovana Bjeloševića Belog... // DERVENTA - Srpski književni klub "Vihor" iz Dervente sutra će održati poetsko veče u čast nekadašnjeg predsjednika ovog kluba Milovana ...
GOSTI SE SLADILI: Tekstilac Kort – Rudar Prijedor 1:2 // DERVENTA – Gosti iz Prijedora došli su u grad na Ukrinu da izbegnu poraz, a kući su se vratili s punim plenom. Ostvarili su kao suza čist...
DERVENTA: Između 180 i 200 miliona KM za podsticaj poljoprivrednika // DERVENTA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je danas u Derventi da Srpska u ovoj ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA