Logo-Glas

DERVENTA: Škole iz Doboja pobjednici takmičenja u pružanju prve pomoći

15. Maja 2018.

Дервента - Регионално такмичење у пDERVENTA
– Pobjednici 23. Regionalnog takmičenja ekipa Crvenog krsta u pružanju prve pomoći sa realističkim prikazom povreda, stanja i oboljenja, koje je održano danas u Derventi, među ekipama podmlatka je Osnovna škola /OŠ/ “Dositej Obradović” Doboj, a u kategoriji omladine Medicinska škola Doboj.

Sekretar Regionalne organizacije Crvenog krsta Stanko Tomić rekao je da je ukupno učestvovalo 11 ekipa, od čega pet podmlatka i šest ekipa omladine.

– Na republičko takmičenje plasirale su se prve dvije ekipe iz kategorije omladine i podmlatka. Učesnici takmičenja imali su pripreme tri mjeseca sa profesionalnim doktorom – rekao je Tomić.

Drugoplasirana ekipa među ekipama podmlatka je OŠ “Aleksa Šantić” iz Vukosavlja, a kod ekipa omladine Srenjoškolski centar “Mihajlo Pupin” iz Dervente.

Дервента - такмичење у пружању првеRegionalno takmičenje održano je danas u OŠ “Nikola Tesla” Derventa, koja je po četvrti put bila domaćin.

Takmičenje je otvorila predsjednik Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa Emilija Pajić, a učesnike je pozdravio i poželio dobrodošlicu i dobar uspjeh zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić i direktor OŠ “Nikola Tesla” Ljubiša Đurić.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DERVENTA: Poetsko veče u znak sjećanja na Milovana Bjeloševića Belog... // DERVENTA - Srpski književni klub "Vihor" iz Dervente sutra će održati poetsko veče u čast nekadašnjeg predsjednika ovog kluba Milovana ...
GOSTI SE SLADILI: Tekstilac Kort – Rudar Prijedor 1:2 // DERVENTA – Gosti iz Prijedora došli su u grad na Ukrinu da izbegnu poraz, a kući su se vratili s punim plenom. Ostvarili su kao suza čist...
DERVENTA: Između 180 i 200 miliona KM za podsticaj poljoprivrednika // DERVENTA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je danas u Derventi da Srpska u ovoj ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA