Logo-Glas

DERVENTA: Socijalisti proslavili 24 godine od formiranja opštinskog odbora

29. Januara 2018.

Дервента - СП - Ђокић, ГојковићDERVENTA
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je da je ova stranka za 24 godine postojanja na području Dervente dala vidljiv doprinos ukupnom razvoju ove opštine.

– Program i politika naše partije je da maksimalno budemo uključeni sa svim idejama koje mogu doprinijeti bržem razvoju i poboljšanju kvaliteta života – rekao je novinarima Đokić, koji je večeras prisustvovao obilježavanju 24 godine od formiranja Opštinskog odbora SP Derventa.

On je istakao da je Derventa dobar primjer lokalne zajednice u kojoj vlast funkcioniše na dobrim principima i ostvaruju se dobri rezultati.

– SP će nastojati da njeguje princip solidarnosti, humanosti, borbe za socijalnu pravdu, da afirmiše ljudska prava i slobodu u punom kapacitetu, ali i da težimo stvaranju zajednice koja će biti socijalno odgovorna prema svom stanovništvu – rekao je Đokić.

Дервента - СП - свечаностPredsjednik Opštinskog odbora SP Derventa Slaven Gojković zahvalio je svima koji su doprinijeli da povjerenje prema ovoj stranci iz dana u dan bude veće.

– Idemo uzlaznom putanjom i sve je veće povjerenje građana prema politici ove stranke. Nadam se budućem uspjehu i očekivanja su velika sa razlogom – rekao je Gojković i dodao da su unutarstranački izbori uspješno završeni, da je partija podmlađena i da ima sve više članova.

Svečanosti u derventskom Centru za kulturu prisustvovali su i potpredsjednik SP-a Dalibor Stević, predsjednik Izvršnog odbora ove stranke Slobodan Protić, funkcioneri stranke Jasmina Davidović, Milenko Savanović, Srđan Todorović, načelnik opštine Derventa Milorad Simić, predstavnici stranaka sa kojima socijalisti imaju dobru saradnju, te brojni simpatizeri i gosti.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA