Logo-Glas

DERVENTA: Vozač velikog crnog automobila mamio djecu slatkišima?

6. Novembra 2018.

Mala-Socanica-derventaDERVENTA
– Roditelji učenika Područne osnovne škole “Nikola Tesla” u Maloj Sočanici uznemireni su misterioznim čovjekom koji vreba učenike poslije škole.

Naime, prošle sedmice, tačnije u četvrtak i petak, učenice u Maloj Sočanici u školi prijavile su učiteljici da ih je presreo crni “dugački” automobil i da ih je vozač nagovarao da ih poveze do kuće, nudeći im slatkiše.

– Čovjek je malo specifičan jer ima dugačku kosu, odnosno do ramena. Kada su djevojčice počele bježati, okrenuo je auto i otišao. Dočekao ih je u četvrtak i petak na istom mjestu, na području gdje nema kuća i koje nije naseljeno, u otprilike u isto vrijeme, odnosno kada se puste iz škole. Roditelji su jako zabrinuti, jer nikog takvog u selu ne poznaju, rekla nam je jedna od učiteljica sa tog područja.

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Derventa.

– Policijski službenici Policijske stanice Derventa odmah su postupili po navedenoj prijavi, obilaze teren i ostvaruju kontakt sa učiteljima, roditeljima, građanima i sa djecom, u cilju utrdjivanja svih okolnosti u vezi navedene prijave, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.
(IZVOR: Derventa Cafe)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA