Logo-Glas

Dijelovi Doboja i Petrova u četvrtak i petak bez struje

4. Septembra 2019.

Iz Elektro-Doboja obavještavaju kupce električne energije sa područja grada Doboj i dijela opštine Petrovo da su za četvrtak i petak planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u pojedinim dijelovima Doboja i Petrova.

U četvrtak 8 do 11 časova bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u dijelu ulice Nikole Tesle (od raskrsnice sa ulicom Кneza Miloša do prodajnog objekta „Centrum“), dio ulice Кneza Miloša (od objekata gradskog vodovoda do raskrsnice sa ulicom Nikole Tesle), šire područje raskrsnice ulice Jug Bogdana i Nikole Tesle i objekti u blizini garaže Bosnaekspresa.

Isti dan od 11:30 do 14:30 časova bez struje će biti korisnici u ulicama Кneza Miloša (od SPO „Banana“ do SPO „Lamela“), Vojvode Sinđelića (od raskrsnice sa Celjskom ulicom do SPO „Lamela“), dva solitera u ulici Кneza Miloša, stambeno-poslovnom objektu „Ljubičica“ i poslovnoj zgradi ŽRS („Кibernetika“).

U četvrtak i petak od 8:30 do 15 časova struje neće biti u dijelu naselja Кakmuž (šire područje zaseoka Volujak, Sredina, Mekiljica i Čavčinovac).

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog, dodaju iz Elektro-Doboja.

(FOTO: Ilustracija)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA