Logo-Glas

Dijelovi Doboja u nedjelju bez struje

15. Septembra 2017.

Radovi trafo stranica strujaDOBOJ – Elektro Doboj obavještava kupce električne energije da su 17. septembra planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u pojedinim dijelovima Doboja.

Naime, u vremenu od 8 do 13 časova bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u prigradskim naseljima Orašje (sa izuzetkom centra ovog naselja koje će bez struje biti od 13 do 15 časova), Miljkovac, Makljenovac, Vila, Prisade, Čajre, Šušnjari, kao i u naseljima Ševarlije – dio naselja između pruge i rijeke Bosne, Pridjel Gornji – dio naselja uz regionalni put, Pridjel Donji – dio naselja uz regionalni put i stadion, dio ulice Nikole Tesle – od bivše fabrike niskonaponske opreme do izlaska na magistralni put, ulica Dobojske brigade i širi prostor oko srednjoškolskog centra u Doboju.
Od 8 do 15 časova bez struje će biti kupci u dijelu naselja Dijamanti – SPO “Kristina” i SPO “Ćirilica”, benzinska pumpa i hotel “Brčko gas”, tržni centar “Bingo” i hotel “Integra” sa benzinskom pumpom.

Takođe, prekid u isporuci električne energije od 9 do 11 časova planiran je i u dijelu ulice Vojvode Sinđelića – zgrade u dijelu ulice od skretanja prema osnovnoj školi do objekta bivšeg doma vojske, svi objekti i priključci u objektu centralnog gradskog parka, upravni objekat preduzeća Željeznice Republike Srpske i zgrada CJB Doboj.

Iz Elektro Doboja napominju da će vrijeme trajanja zastoja biti kraće od planiranog ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka.
(GlasRegije)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA