Logo-Glas

DOBOJ: Aleksandar Goganović novi predsjednik Gradske organizacije Mladih socijaldemokrata

12. Juna 2019.

DOBOJ – Sinoć je u hotelu „Park” u Doboju održana Izborna konferencija Gradske organizacije Mladih socijaldemokrata Doboj. Na Izbornoj konferenciji prisustvovalo je više od 1000 delegata, koji su izabrali novog predsjednika i članove predsjedništva Gradske organizacije Mladih socijaldemokrata Doboj.

Za novog predsjednika dobojskih Mladih socijaldemokrata jednoglasno je izabran Aleksandar Goganović, diplomirani politikolog iz Doboja, koji je na tom mjestu naslijedio Sanju Vulić, dugogodišnju uspješnu predsjednicu MSD-a Doboj.

Na Izbornoj konferenciji prisustvovali su predsjednik Povjereništva Gradske organizacije Saveza nezavisnih socijaldemokrata Doboj Obren Petrović, predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Denis Šulić.

Predsjednik Povjereništva Gradske organizacije SNSD-a Doboj Obren Petrović istakao je da dobojski SNSD radi punom parom, te da će do kraja septembra biti završene sve izborne aktivnosti u okviru Gradske organizacije, odnosno biti završen proces formiranja Aktiva žena i penzionera. On očekuje da će dobojski SNSD biti najjača politička partija u ovom gradu i Republici Srpskoj i da će iduće godine na izborima pobijediti sa velikim rezultatom.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da očekuje će novoizabrana struktura Mladih socijaldemokrata u Doboju biti pokretačka snaga i podrška institucijama vlasti u ovom gradu. On je rekao da vjeruje da će novo rukovodstvo MSD-a Doboj biti agilno i nastaviti ono što je plejada mladih u SNSD-u činila, a to je da se organizuje na najbolji način, okupi najveći broj mladih, a da u izbornoj kampanji odrade svoj dio posla i naprave dobru atmosferu.

Dodik je istakao da mu je drago što nema problema u funkcionisanju na relaciji između Skupštine grada i gradonačelnika, te je pohvalio ono što predsjednik Povjereništva gradskog organizacije SNSD-a Doboj Obren Petrović čini u pogledu omasovljenja i jačanja SNSD-a.

Novoizabrani predsjednik Mladih socijaldemokrata Doboj Aleksandar Goganović rekao je da mu je velika čast što je izabran na ovu funkciju, te da to sa sobom nosi i veliku odgovornost i da očekuje izazove na koje će znati odgovoriti zahvaljujući podršci lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika Povjereništva Obrena Petrovića.

Goganović je poručio u svom obraćanju delegatima da će MSD Doboj biti najjači aktiv mladih u Srpskoj. On je pohvalio svoju prethodnicu Sanju Vulić, koja je dugi niz godina uspješno vodila Mlade socijaldemokrate u Doboju.

On je najavio da će raditi na omasovljenju Mladih socijaldemokrata u Doboju, kako bi pokazali snagu omladine u Doboju, ali i da bi poboljšali njihov položaj i kvalitet života.

(IZVOR: RTV Doboj)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA