Logo-Glas

DOBOJ: Čubrilović – Sa SNSD-om očekujemo pobjedu na lokalnim izborima (FOTO)

19. Avgusta 2019.

DOBOJ – Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da je dobojski odbor ove stranke jedan od najbolje organizovanih u Republici Srpskoj i da očekuje da će nakon narednih lokalnih izbora zajedno sa SNSD-om činiti skupštinsku većinu u ovoj lokalnoj zajednici.

“Na narednim izborima očekujemo i pobjedu zajedničkog kandidata za gradonačelnika Doboja”, rekao je novinarima Čubrilović, koji je juče na Okolištima prisustvovao druženju članova dobojskog odbora Demosa.

On kaže da polaže nadu u uspješan politički rad ovog odbora, uz podršku sadašnjeg koalicionog partnera SNSD-a.

Čubrilović je istakao da korektna sardnja ove dvije partije u Doboju može da posluži kao primjer i pošalje pozitivnu poruku građanima na nivou Republike Srpske i BiH.

On je najavio podršku gradonačelniku Doboja Borisu Jeriniću u aktivnostima koje se poklapaju sa programom Demosa.

Jerinić je rekao da su njegovu kandidaturu na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja prvi podržali Čubrilović i Demos.

On je najavio dalju saradnju sa Demosom, koji pored SNSD-a jedini u lokalnoj skupštini ima svoj klub odbornika, kako bi se radilo na važnim projektima za ovu lokalnu zajednicu.

Predsjednik dobojskog Odbora Demosa Slađan Jović kaže da je ova stranka spremna za lokalne izbore koji se održavaju 2020. godine, a očekuje da će ostvariti dobar rezultat.

Jučerašnjem druženju članova dobojskog Demosa prisustvovali su i zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović i generalni sekretar stranke Boran Bosančić.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA