Logo-Glas

DOBOJ: Gradonačelnik upriličio prijem za Nikolinu Lazić pobjednicu Đurđevdanskog festivala (FOTO)

16. Maja 2019.

DOBOJ – Nikolina Lazić iz Doboja pobjednica je Đurđevdanskog festivala dječije pjesme. Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić upriličio je prijem za ovu talentovanu djevojčicu.

Kompozicija “Ples“, Igora Vukojevića, koju je izvela Nikolina Lazić iz Doboja prema odluci žirija pobjednička je pjesma 26. Đurđevdanskog festivala dječije pjesme. Kako nam je Nikolina ispričala pobjedu nije očekivala. Bila je presrećna kada je njena numera proglašena najboljom.

-Konkurencija je bila velika zato što je ovo najpoznatiji festival u regionu. Jako sam srećna što sam pobijedila, družili smo se i bilo mi je predivno. Muzika je moja prva ljubav i uvijek sam je voljela – izjavila je Nikolina Lazić.

Pobjedu NIkolini čestitao je i gradonačelnik Doboja, koji je rekao da je to kruna njenog napornog truda i rada. Dostajnstveno je predstavila svoj grad i bila njegov promoter, istakao je gradonačelnik.

Naša obaveza, mene kao gradonačelnika i Gradske uprave je da sve ove lijepe stvari podržavamo. Svakako mi ćemo to raditi u narednom periodu jer je ovo primjer koji šalje jasnu poruku da se vrijedi truditi i davati, jer to donosi ovako velike rezultate i pobjede. Nikolina je to pokazala na svom primjeru jer je pobijedila na jednom prestižnom međunarodnom muzičkom festivalu. Taj festival je jedan od značajnijih događaja u Republici Srpskoj i tu s obzirom na jaku konkurenciju nije lako pobijediti, tako da bih iskoristio još jednom priliku da joj se zahvalim u svoje lično ime i u ime svih građana Doboja – izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Nikolina osim što pjeva svira i klavir. Učenik je četvrtog razreda Muzičke škole Markos Portugal u Doboju.

(IZVOR: RTV Doboj)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA