Logo-Glas

DOBOJ: Izvještaj protiv lica zbog provale u vrtić i krađe

7. Decembra 2017.

Pljačka krađaDOBOJ – Okružnom tužilaštvu u Doboju podnesen je izvještaj protiv muškarca sa područja federalne opštine Tešanj čiji su inicijali A.T. zbog osnova sumnje da je izvršio provalu u dobojsko Dječije obdanište “Majke Jugović”, odakle je otuđio pet televizora i 140 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv muškaraca čiji su inicijali M.S. i F.R, obojica iz Doboja, podnesen je izvještaj zbog osnova sumnje da su izvršili krivična djela pomaganje i prikirivanje u vezi sa teškom krađom.

Za F.R. postoji i osnov sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Provala u prostorije obdaništa izvršena je 13. na 14. novembar, nakon čega je A.T. ukradene predmete zajedno sa M.S. i F.R. prenio u stan koji koristi M.S.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, 16. novembra izvršen je pretres stana koji koristi M.S, prilikom čega su pronađena četiri otuđena televizora, koji će biti vraćeni oštećenom.

U pretresu kuće koju koristi F.R. 18. novembra pronađena je plastična kutijica i plastična vrećica sa zelenom biljnom materijom koja asocira na marihuanu, ukupne mase 40,5 grama, jedan smotuljak iste zelene biljne materije, ukupne težine 1,009 grama, plastična vrećica sa bijelom praškastom materijom koja asocira na spid, ukupne mase od 2,079 grama i plastična vrećica u kojoj se nalazilo sedam tableta ekstazija.

Tokom pretresa pronađen je jedan okvir za automatsku pušku i nastavak za tromblon.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

TURNIR U SJEDEĆOJ ODBOJCI ”BOSNA I HERCEGOVINA BEZ MINA DO 2025”: Sino... // DOBOJ - U dvorani Srednjoškolskog centra u Doboju održan je turnir u sjedećoj odbojci pod motom ”Bosna i Hercegovina bez mina do 2025. go...
Aleksandar Goganović novi predsjednik Mladih SDS Doboj (FOTO) // DOBOJ - Na sinoć održanoj Skupštini Mladih Srpske demokratske stranke Doboj u hotelu Park u Doboju za predsjednika ove organizacije izabr...
DOBOJ: Održana sjednica Glavnog odbora DNS-a // DOBOJ - Glavni odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ usvojio je danas Deklaraciju o zaštiti demokratskih vrijednosti i nacionalnih int...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA