Logo-Glas

DOBOJ: Izvještaj protiv lica zbog provale u vrtić i krađe

7. Decembra 2017.

Pljačka krađaDOBOJ – Okružnom tužilaštvu u Doboju podnesen je izvještaj protiv muškarca sa područja federalne opštine Tešanj čiji su inicijali A.T. zbog osnova sumnje da je izvršio provalu u dobojsko Dječije obdanište “Majke Jugović”, odakle je otuđio pet televizora i 140 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv muškaraca čiji su inicijali M.S. i F.R, obojica iz Doboja, podnesen je izvještaj zbog osnova sumnje da su izvršili krivična djela pomaganje i prikirivanje u vezi sa teškom krađom.

Za F.R. postoji i osnov sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Provala u prostorije obdaništa izvršena je 13. na 14. novembar, nakon čega je A.T. ukradene predmete zajedno sa M.S. i F.R. prenio u stan koji koristi M.S.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, 16. novembra izvršen je pretres stana koji koristi M.S, prilikom čega su pronađena četiri otuđena televizora, koji će biti vraćeni oštećenom.

U pretresu kuće koju koristi F.R. 18. novembra pronađena je plastična kutijica i plastična vrećica sa zelenom biljnom materijom koja asocira na marihuanu, ukupne mase 40,5 grama, jedan smotuljak iste zelene biljne materije, ukupne težine 1,009 grama, plastična vrećica sa bijelom praškastom materijom koja asocira na spid, ukupne mase od 2,079 grama i plastična vrećica u kojoj se nalazilo sedam tableta ekstazija.

Tokom pretresa pronađen je jedan okvir za automatsku pušku i nastavak za tromblon.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

PROTESTI RIBOLOVACA: Da li su rijeke bogatstvo ili otpadni kanali // DOBOJ - Rijeka Spreča ujedinila je ribolovce iz oba bh. entiteta koji su se dvadesetak dana nakon njenog zagađenja okupili u dobojskom pr...
VELIKI USPJEH MLADIH FUDBALERA ŽELJEZNIČARA: Budućnost stiže na pravi ... // DOBOJ - Crni oblaci koji su se svili nad fudbalskim terenima u Doboju trebalo bi uskoro da se raziđu i vrate navijače na stadione . Čini...
DOBOJ: Održani mirni protesti zbog akcidenta u Spreči // DOBOJ - Članovi ribolovačkih udruženja iz Republike Srpske i Federacije BiH koja gravitiraju uz rijeke Spreču i Bosnu organizovali su dan...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA