Logo-Glas

DOBOJ: Krali radijatore iz kolektivnog centra

9. Avgusta 2019.

DOBOJ – Dobojska policija identifikovala je i ispitala Dobojlije Mišu P. (39) i dva maloljetnika koje je u četvrtak zatekla u krađi radijatora iz zgrade kolektivnog centra u ovom gradu, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Naime, policiji je prilikom obilaska grada bio sumnjiv pasat i nepoznati muškarci ispred doma gdje uglavnom žive socijalno ugroženi.

Osim toga, i radijator je bio naslonjen na vrata, zbog čega je policija provjerila slučaj i zatekla trojac koji je iznosio radijatore iz podruma, koji su prethodno bili skinuti.

Prilikom pretresa pasata, pronađeni su još neki predmeti, uglavnom alat, za koje se utvrđuje da li potiču iz krivičnih djela.

Kako nezvanično saznajemo, Mišo P. je odranije poznat policiji po krivičnim djelima protiv imovine, kao i jedan od dvojice maloljetnika.

Iz Policijske uprave Doboj potvrdili su nam da su navedena lica iz zgrade kolektivnog centra u Doboju pokušala ukrasti radijatore i razni alat, a koje su najvjerovatnije namjeravala prodati na otpad. O svemu su odmah obaviješteni roditelji maloljetnika, a obaviješten je i tužilac za maloljetna lica Okružnog javnog tužilaštva Doboj kao i Centar za socijalni rad Doboj.

“Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu krađa”, naveli su iz dobojske policije.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA