Logo-Glas

DOBOJ: Medicinska škola organizuje školski bazar

15. Aprila 2018.

Plakat za bazar (1)DOBOJ
– Savjet učenika Medicinske škole Doboj organizuje “Školski bazar” 20. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, a koji će se održati u krugu škole.

– Svake godine nam dolazi sve više i više učenika koji žele da se upišu u našu školu. Potražnja za medicinskom školom je velika i samim tim nam je potrebno mnogo sredstava kako bi naše školovanje bilo što kvalitetnije i kako bi naši učenici mogli da izvode časove praktične nastave u što boljim uslovima. Ovaj bazar je organizovan upravo zbog nedovoljne opremljenosti kabineta, odnosno u cilju prikupljanja novčanih sredstava za opremanje kabineta zdravstvene njege – kazala je Mirela Marković, predsjednik Savjeta učenika.

Učenici zajedno sa profesorima pripremaju razne proizvode, kako bi uspjeli u ovoj aktivnosti. Nadaju se da će roditelji sadašnjih, ali i budućih đaka ove škole, kao i ostali građani uvidjeti problem koji imaju učenici, te da će posjetiti bazar i svojim doprinosom pomoći im u ostvarenju njihovoga cilja.

Na pitanje šta je u ponudi od proizvoda, Mirela navodi da će se prvenstveno držati svoga zanimanja, gdje će učenici mjeriti krvni pritisak i šećer, te da će se posjetioci moći opustiti uz masaže, od strane fizioterapeutskih tehničara. Pored navedenoga, neke sekcije će se bazirati na zdrav način života i zdravu ishranu, te shodno tome pripremati razne kolače, voćne salate, napitke.
Ostatak učenika i profesora pripremaće zanimljive dekorativne predmete, kao što su dekupaž na staklenim posudama, mirišljavi sapuni, saksije u obliku zuba sa cvijećem, cvijetni aranžmani, ukrasne kutije i brojne druge zanimljive stvari.

Cilj bazara jeste da se prikupe novčana sredstva za opremanje kabineta zdravstvene njege, kako bi učenici naše škole što kvalitetnije realizovali časove praktične nastave.

Plakat za bazar

GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA