Logo-Glas

DOBOJ: Promovisana knjiga “Dok čekam svitanja”

1. Februara 2018.

doboj centar za kulturuDOBOJ
– U dobojskom Centru za kulturu večeras je promovisana knjiga Slavojke Bubić iz Teslića “Dok čekam svitanja”, čija je poruka da treba voljeti sve oko sebe.

– Knjiga šalje poruku da treba da volimo sve oko sebe, a posebno djecu, najbliže i porodicu, te da znamo ko smo i odakle dolazimo – rekla je Bubićeva.

Ona je navela da je ova zbirka za djecu i odrasle nastala kao potreba da važni životni momenti budu na jednom mjestu, stavljeni u korice, i da budu pečat jednog vremena i postojanja.

Bubićeva, koja je i prosvjetni radnik, smatra da su djeca danas prezaštićena, zbog, kako kaže, činjenice da današnja porodica ima jedno dijete ili nema djece, dok je nekada kuća bila puna dječije radosti.

Slavojka Bubić član je Književnog kluba “Jovan Dučić” iz Doboja, a pjesme su joj uvrštene u više zbornika, pohvaljivane i nagrađivane.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DOBOJLIJE KLIZE U RANG NIŽE: Sloga – Kozara 1:3 // DOBOJ – Kozara je pobedila, ali da su njeni prvotimci malo bolje podesili nišanske sprave taj trijumf mogao je biti i ubedljiviji. Ništa ...
DOBOJ: Biciklom do Osla // DOBOJ - Biciklista rekreativac Mladen Malić iz Doboja krenuo je jutros na vožnju do Norveške dugu oko 2.400 kilometara. Malić je rekao n...
Dobojlija u “Googleu” // Ako je „Google“ broj jedan igrač u svjetskoj internetskoj industriji, ako kompanija ima 80.000 zaposlenih u više od 50 zemalja širom svij...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA