Logo-Glas

DOBOJ: Seminar za sudije i trenere Karate Federacije RS

27. Oktobra 2019.

Proteklog vikenda u prostorijama KK ”Vila” Doboj, održan je teorijski seminar za sudije i trenere Karate Federacije Republike Srpske.

Na seminaru su održana dva predavanja:

  • Prezentovanje i temeljna analiza sudijskog pravilnika ”WKC – Svjetske Karate Konfederacije”
  • Takmičarski pravilnik WKC – Karate Konfederacije.

Pravilnike su prezentovali dugogodišnje Internacionalne karate sudije, Milorad Radulović i Nenad Gojković a prisustovali su predstavnici iz sedam klubova, KK Modriča iz Modriče, KK Sočin iz Teslića, KK Zanšin iz Milića, KK Šamac iz Šamca, KK Ozrenski Sokolovi iz Boljanića, KK Derventa iz Dervente i domaćin KK Vila iz Doboja.

Seminaru je predhodio sastanak Upravnog odbora Karate Federacije Republike Srpske (KFRS), u proširenom sastavu, koji je takođe održan u Doboju, 20. oktobra u organizaciji KK ”Vila”.

Na održanom sastanku rukovodstva KFRS-a, donesena je odluka o nastupu karate Reprezentacije KFRS na Svjetskom prvenstvu u Beogradu. Na Osim nevedenog postignut je dogovor o detaljima odlaska, smještaja i prijave takmičara za takmičenje na ”Svjetskom karate prvenstvu” u Beogradu, koje će se održati od 15. do 17. novembra.

Paralelno sa sastankom održan je trening za nekoliko takmičara potencijalnih reprezentativaca za učešće na pomenutom prvenstvu.

GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA