Logo-Glas

DOBOJ: Srđan Todorović kandidat za gradonačelnika?

17. Decembra 2018.

srđan todorovićDOBOJ
– Socijalistička partija predaće danas kandidaturu za učešće na predstojećim vanrednim izborima za gradonačelnika Doboja, koji se održavaju 17. februara iduće godine, odlučeno je na sjednici Gradskog odbora te partije, piše danas Dobojski Info.

Prema informacijama iz SP-a, ime kandidata biće poznato do kraja mjeseca, a Gradski odbor je jednoglasno odbio bilo kakvu podršku Bosisu Jeriniću, kandidatu liste „Zajedno za Doboj“, koji je za sada jedini kandidti za gradonačelnika. Jerinić je zajednički kandidat dojučerašnjih SDS-ovaca okupljenih oko Obrena Petrovića, kojeg podržava i SNSD, a do sada je dobio podršku i stranke Nedeljka Čubrilovića i Ujedinjene Srpske.

Ko će od socijalista na crtu Jeriniću, biće poznato za desetak dana. Navodno se ranijih dana kao jedino ime spominjao Vedran Gligorić, ali bi kandidat ipak mogao da bude predsjednik dobojskih socijalista Srđan Todorović, čije su ime, bar prema komentarim u medijima Dobojlije više priželjkivale.

Srđan Todorović osvojio je poslanički mandat na proteklim opštim izborima, a njegova Socijalistička partija jedina je opozicina stranka u gradskoj skupštini. Iako su njihovi koalicioni partneri podršku već dali Jeriniću, socijalisti na predstojećim izborima, mogu da računaju na nezadovoljne birače SNSD-a, ali i one u SDS-u koji se nisu pomorili sa Petrovićevim naglim političkim zaokretom.
(IZVOR: Dobojski Info)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA