Logo-Glas

DOBOJ: Vrtiću vraćena četiri od pet ukradenih televizora

5. Januara 2018.

Добој - полиција - предшколској устDOBOJ – Službenici Policijske uprave Doboj vratili su danas Javnoj predškolskoj ustanovi “Majke Jugović” u Doboju četiri televizora koja su pronađena od ukupno pet ukradenih.

Inspektor u Policijskoj upravi Doboj Dalibor Ristić rekao je novinarima da je tešku krađu počinio jedan izvršilac sa dva pomagača, te dodao da je riječ o osobama sa područja Doboja i iz susjednih opština u Federaciji BiH.

On kaže da je riječ o povratnicima u izvršenju krivičnog djela koji su u vrtić provalili u noći između 13. i 14. novembra prošle godine.

Vršilac dužnosti direktora vrtića Davor Savić zahvalio je pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na pronađenim i vraćenim predmetima.

Prema ranijem saopštenju Policijske uprave Doboj, izvršilac provale je lice čiji su inicijali A.T, a pomagači su M.S. i F.R.

Tokom pretresa u stanovima navedenih lica pronađena su četiri ukradena televizora, ali i manja količina droge.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DOBOJ: Sutra 22. bogojavljenski koncert // DOBOJ - Etno-grupa "Trag" iz Laktaša i dobojski Dječiji crkveni hor pri Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla održaće sutra u Doboju bogoja...
Problem spornih objekata na dobojskoj tvrđavi: Od bespravne gradnje ni... // DOBOJ - Problem bespravno izgrađenih objekata na dobojskoj tvrđavi Gradina i njihovo rušenje pretvorilo se u partijsko prepucavanje, u ko...
DOBOJ: Upravljao vozilom sa 2,24 promila alkohola // DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali N.G. sa područja ovog grada koji je vozio sa 2,24 promila alkohola u krv...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA