Logo-Glas

DOBOJ: Vrtiću vraćena četiri od pet ukradenih televizora

5. Januara 2018.

Добој - полиција - предшколској устDOBOJ – Službenici Policijske uprave Doboj vratili su danas Javnoj predškolskoj ustanovi “Majke Jugović” u Doboju četiri televizora koja su pronađena od ukupno pet ukradenih.

Inspektor u Policijskoj upravi Doboj Dalibor Ristić rekao je novinarima da je tešku krađu počinio jedan izvršilac sa dva pomagača, te dodao da je riječ o osobama sa područja Doboja i iz susjednih opština u Federaciji BiH.

On kaže da je riječ o povratnicima u izvršenju krivičnog djela koji su u vrtić provalili u noći između 13. i 14. novembra prošle godine.

Vršilac dužnosti direktora vrtića Davor Savić zahvalio je pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na pronađenim i vraćenim predmetima.

Prema ranijem saopštenju Policijske uprave Doboj, izvršilac provale je lice čiji su inicijali A.T, a pomagači su M.S. i F.R.

Tokom pretresa u stanovima navedenih lica pronađena su četiri ukradena televizora, ali i manja količina droge.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

UDRUŽENJE PENZIONERA DOBOJ: Bilten br. 15. pred čitaocima (PDF) // Udruženje penzionera grada Doboja, u cilju informisanja najstarije populacije, izdalo je 15. broj Biltena, glasila ovog udruženja. U najn...
Na putu Doboj-Modriča teško povrijeđen motociklista // U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu Doboj - Modriča, teško je povrijeđen motociklista. Prema informacija...
Doboj će dobiti novu bolnicu // - Cilj nam je da izgradnja nove bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju počne krajem avgusta ili u prvoj polovini septembra, a planirano je...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA