Logo-Glas

DOBOJ: Vrtiću vraćena četiri od pet ukradenih televizora

5. Januara 2018.

Добој - полиција - предшколској устDOBOJ – Službenici Policijske uprave Doboj vratili su danas Javnoj predškolskoj ustanovi “Majke Jugović” u Doboju četiri televizora koja su pronađena od ukupno pet ukradenih.

Inspektor u Policijskoj upravi Doboj Dalibor Ristić rekao je novinarima da je tešku krađu počinio jedan izvršilac sa dva pomagača, te dodao da je riječ o osobama sa područja Doboja i iz susjednih opština u Federaciji BiH.

On kaže da je riječ o povratnicima u izvršenju krivičnog djela koji su u vrtić provalili u noći između 13. i 14. novembra prošle godine.

Vršilac dužnosti direktora vrtića Davor Savić zahvalio je pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na pronađenim i vraćenim predmetima.

Prema ranijem saopštenju Policijske uprave Doboj, izvršilac provale je lice čiji su inicijali A.T, a pomagači su M.S. i F.R.

Tokom pretresa u stanovima navedenih lica pronađena su četiri ukradena televizora, ali i manja količina droge.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

Nakon drame u Doboju, pohvale za dva junaka u plavoj uniformi // DOBOJ - Nermin Suljić i Almir Zaimović, iskusni policajci Policijske uprave Doboj koji su prije 12 dana povrijeđeni tokom pucnjave u nase...
DOBOJ: Izložba fotografija “Sinagoge u Vojvodini kojih više nema... // DOBOJ - U Doboju je večeras predstavljena izložba crteža i fotografija "Sinagoge u Vojvodini kojih više nema", u organizaciji Jevrejske o...
DOBOJ: Sutra podjela sadnica povodom dana zaštite šuma // DOBOJ - Radnici Šumskog gazdinstva Doboj sutra će, povodom Svjetskog dana zaštite šuma, za uređenje dvorišta i objekata uručiti nekoliko ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA