Logo-Glas

DOBOJ: Za predsjednika Gradskog odbora DEMOS-a izabran Slađan Jović

9. Februara 2019.

Srn2019-2-9_1823755_0-1024x576DOBOJ
– Slađan Jović izabran je danas za predsjednika dobojskog Gradskog odbora Demokratskog saveza /DEMOS/.

Na Osnivačkoj skupštini dobojskog odbora DEMOS-a, kojoj je prisustvovala i zamjenik predsjednika ove stranke Spomenka Stevanović, izabran je Gradski odbor koji broji 54 člana, te članovi Statutarne komisije i Nadzornog odbora stranke.

Stevanovićeva je rekla novinarima da je zadovoljna dinamikom formiranja opštinskih, odnosno gradskih odbora na području Republike Srpske i da cijela procedura treba da se okonča krajem marta.

Ona kaže da ovoj mladoj stranci predstoji rad na omasovljenju kako bi DEMOS svoju snagu pokazao već naredne godine na lokalnim izborima.

Jović je rekao da DEMOS već ima dva odbornika u Skupštini grada Doboj, koja su do sada djelovala kao samostalna, a da se pregovara i sa trećim.

– DEMOS je stranka centra, stranka naroda, desno orijentisana, na već dokazanim principima i osnovama za razvoj Srpske – istakao je Jović tokom obraćanja delegatima na Osnivačkoj skupštini.

On kaže da je zajednički stav rukovodstva DEMOS-a da na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja 17. februara podrže nezavisnog kandidata Borisa Jerinića, što će biti i prvi politički test za dobojski odbor.

Osnivačkoj skupštini prisustvovala su visoki funkcioneri DEMOS-a Dragica Kovač, Milan Dakić, Boran Bosančić, te Boris Jerinić, koji je i zamjenik gradonačelnika Doboja.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA