Logo-Glas

Dodik čestitao Petroviću izbor za predsjednika dobojskog SNSD-a (FOTO)

31. Avgusta 2019.

DOBOJ – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je Obrenu Petroviću što je jednoglasno izabran za predsjednika dobojskog SNSD-a.

– Imamo jedan dokaz potpune homogenosti koja je rezultovala činjenicom da su na večerašnjoj izbornoj konvenciji stranke u Doboju bila prisutna sva 204 delegata. Dugo sam u politici i ovako nešto nisam vidio – rekao je Dodik novinarima nakon konvencije.

On kaže da su se u Doboju okupili oko ideje da ovaj grad bude bolji, da se iskoriste svi lokalni, republički i drugi potencijali kako bi grad mogao adekvatno da odgovori na izazove vezano za infrastrukturu i ostale elemente razvoja.

Dodik je naveo da je u Doboj kroz projekte koji su realizovani, realizuju se ili su u pripremi, obezbijeđeno 700.000.000 KM.

– Želim da građanima kažemo da ćemo zajedno raditi na svim projekatima, da ćemo ući u svaku mjesnu zajednicu, ta politika se uvijek pokazala kao uspješna, da vidimo na koji način u toj mjesnoj zajednici riješiti neki od problema – dodao je Dodik.

Dodik je ponovio da se političari mjere po onome šta ostave iza sebe, a ne po tome šta pričaju.

On je napomenuo da je auto-put Banjaluka-Doboj kapitalni projekat koji znatno utiče na poboljšanju kvaliteta života.

– Želimo da imamo što manje malih puteva, a što više auto-puteva – rekao je Dodik i istakao da je Doboj ključno središte susreta koridora “Pet ce” i auto-puta od Banjaluke do Bijeljine i dalje ka Srbiji.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Doboj Obren Petrović najavio je veliki rad i velike rezultate rada u narednom periodu, kao i i da će opravdati pruženo povjerenje od Milorada Dodika.

On očekuje da će ova stranka ostvariti najbolji izborni rezultat na lokalnim izborima u Doboju, ali i ostvariti zapaženi rezultat na nivou Republike Srpske.

Na izbornoj konveciji dobojskog SNSD-a izabrani su i članovi Gradskog odbora.

(IZVOR: Argumenti/ Foto: SNSD Doboj/Facebook )

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA