Logo-Glas

DODIK NA OZRENU: Mladi SNSD-a najorganizovaniji

28. Aprila 2018.

Добој - Додик - Камп младихDOBOJ
– Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da su Mlade socijaldemokrate jedna od najorganizovanijih omladinskih organizacija i to ne samo u okviru političkog angažmana.

Dodik je zahvalio mladima koji su našli volje da svoju snagu koriste u SNSD-u, koji je dobro organizovan u svim lokalnim zajednicama Srpske.

On je naglasio da ova partija okuplja i drži do mladih, te da želi da promoviše njihove stavove i želje.

Добој - Додик - Камп младих


Lider SNSD, koji je danas posjetio dvodnevni Kamp mladih “Tamo gdje najljepša se zora budi” na Okolištima na Ozrenu, rekao je da će se razgovarati o planovima stranke u narednim periodu, prvenstveno za nastupajuće opšte izbore.

Potpredsjednik Mladih socijaldemokrata izborne jedinice Doboj Vedran Skokić objasnio je da je cilj kampa da probudi svijest mladih o očuvanju prirode.

– Pored druženja, sportskih aktivnosti, mladi će tokom dvodnevnog boravaka zasaditi sadnice drveća s ciljem očuvanja prirode – rekao je Skokić.

Kamp je smješten u okviru platoa Paraglajding kluba “Paragost” iz Doboja, a učestvuje oko 400 mladih socijaldemokrata iz svih dijelova Srpske.

Organizatori kampa su republička organizacija Mladih socijaldemokrata i Aktiv mladih SNSD-a Doboj.

(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

VELIKI USPJEH MLADIH FUDBALERA ŽELJEZNIČARA: Budućnost stiže na pravi ... // DOBOJ - Crni oblaci koji su se svili nad fudbalskim terenima u Doboju trebalo bi uskoro da se raziđu i vrate navijače na stadione . Čini...
DOBOJ: Održani mirni protesti zbog akcidenta u Spreči // DOBOJ - Članovi ribolovačkih udruženja iz Republike Srpske i Federacije BiH koja gravitiraju uz rijeke Spreču i Bosnu organizovali su dan...
Dobojka pričala telefonom i otišla pod voz // DOBOJ - Povratak kući od sestre, koja živi u komšiluku, bio je koban za Milicu Blagojević (73) iz dobojskog prigradskog naselja Bare, jer...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA