Logo-Glas

Dodik u Modriči: Najbitnija stabilnost RS

30. Septembra 2014.

Milorad Dodik u Modriči SNSDMODRIČA – Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika RS Milorad Dodik rekao je sinoć da je put u jaku autonomiju RS koncentracija glasova oko SNSD-a i pobjeda kandidata ove stranke na svim nivoima.

Dodik je na predizbornom skupu, koji je održan na Trgu doktor Milan Jelić u Modriči, rekao da je najbitniji cilj politike koju SNSD provodi stabilna Republika Srpska, njena što veća samostalnost, uz očuvanje mira.

On je napomenuo da je Modriča opština u kojoj SNSD redovno pobjeđuje, zahvaljujući brojnim projektima koje su republička i lokalna vlast realizovale proteklih godina.

Dodik je najavio podršku i nakon izbora u realizaciji brojnih projekata i rješavanju problema koje ima ova opština.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH iz Srpske Željka Cvijanović rekla je sinoć na predizbornom skupu u Modriči da je izborni štab SNSD-a u narodu, a ne kao kod opozicionih stranaka – u stranim ambasadama u BiH, što je razlog da SNSD pobijedi i na ovim izborima.

Ona je istakla da Vlada Republike Srpske radi u interesu naroda i Srpske, rješavajući probleme ljudi, te čuvajući i jačajući poziciju Republike unutar BiH i u svijetu.

– Potrebna nam je jaka Republika Srpska, koja ima šta da kaže i to smije reći – rekla je Cvijanovićeva i naglasila da se SNSD opredijelio za pozitivnu i mirnu kampanju.

Kandidat za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH iz Izborne jedinice četiri Mladen Krekić izrazio je uvjerenje da će na predstojećim opštim izborima birači u Modriči dati apsolutnu podršku kandidatima SNSD-a.

Na centralnom predizbornom mitingu SNSD-a u opštini Modriča, koji je počeo minutom ćutnje povodom sedme godine od smrti Milana Jelića, bivšeg predsjednika Republike Srpske, predstavljeni su kandidati sa liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske i kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice četiri, koja obuhvata prostor Modriče, Dervente, Broda i Vukosavlja.

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA